Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínűleg azért nem élveztem vele a szexet, mert nem volt megfelelő a mérete?
Ember, bevallod hogy szűz vagy, és szextárskeresőkön "ismerkedsz". Szerinted hány lány van egy szextárskeresőn? Én elárulom neked: konvergál a 1-hoz. 1-2 50 éves nő. Fiatal egy sem, mert egy nő NEM SZORUL RÁ szexpartnerkeresőre, ráadásul online pasival azért nagyon kevesen mernek találkozni, pláne szexpartnerkeresőkről.
De önmagában az, hogy szűz vagy, már paródiává teszi a válaszaid. Milyen álomvilágról beszélsz? Te szűz vagy, és undorodsz a nőktől, nekem meg van barátnőm, és jókat szexelünk úgy, hogy a farkam mérete a kétharmada a tiédnek. Ez valós szex, a szűz pedig tényleg álmodozik.
#13 nem tudom honnan veszed hogy szextárskeresőzők.
Ilyet nem mondtam soha.
Pontosan ezért élsz álomvilágban mert azt hiszed hogy mindenkinek elég lenne a 10 centis farkad. Megtaláltad kb 1 millióból azt az egyet akinek véletlenül elég és azt hiszed hogy ez az általános... kicsit pofára esnél ha partnert kellene váltanod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!