Túl kicsi előgyújtás okozhat füstölést gázadáskor/terheléskor? Régi megszakítós gyújtásos Tecumseh fűnyíró az alany. Gyújtás fix üzem közben. Adjak neki több előgyújtást? Karburátor jól beállított, így nem a nem megfelelő keverék okozza valószínűleg.
Van egy olyan tecumseh fűnyírom ami hasonlót produkál. Az elektromos gyuszis.
1 -2 óra fűnyírás után "leszippant" 1 dl olajat :D Minden fűnyírás után ajánlott kitakarítani a gyertyát :)
Viccet félre téve nézd meg hogy vastag fekete trutymó van e a gyertyán. Ha igen akkor oda van a hengered. Furni ezeket nem lehet mert nincs benne hüvely (mondjuk nem ismerem a tiedet), ezért csak gyűrűzni szokták. 2-3 ezer egy gyűrű szett kb hozzá.
De én is úgy voltam vele hogy nem éri megcsinálnom. Ezért kap csak fáradt olajat és megy ameddig megy....
Én nemrég szedtem szét a mi ilyen márkájú fűnyírónkat mert kínszenvedés volt vele minden fűnyírás. Szerette a benzint de az olajat még jobban, plusz még hótgyenge is volt... A hengerpalást (ahol a gyűrűk érintkeznek vele) tükrösre volt kopva, gyűrűhézag sem volt már a helyzet magaslatán... :D
Végülis vettünk egy újat, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!