Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnák idősebb nőt aki erre-arra meg tudna tanítani?
Teljesen kezdő vagyok.
21F
Pont ott ahol nem idősebbeket... miért várod azt, hogy valaki jöjjön és "megmentsen"? Nem akarlak kiábrándítani, de kicsi rá az esélye, sokkal messzebbre jutsz, ha önerőből indulsz neki. Jó persze, tudom-tudom, "nem olyan egyszerű az" - de ha ezt mondod akkor már eleve feladtad a harcot.
Tudod mi különbözteti meg a sikeres embert a vesztesektől? Az, hogy bár mindkettő útja rögös, de egy sikeres ember ha kell ezredszer és feláll és megy tovább előre.
#7 bocs de ha nem igaz akkor miért kérdezed ?
Azzal hogy felteszed a kérdést igazolod amit írtam.
9-es, akár ott is, feltéve,hogy a kérdező más módon nem talál pasit, kizárólag szexre vágyó, olyan mindegy ki, csak legyen valaki nővel is megelégszik. Mondom ezt "idősebb" nőként.
Aki magára igényes, megfelelő egzisztenciával bíró, értelmes nő, kortól függetlenül talál pasit. Akár jóval fiatalabbat is, egy lépést nem kell tennie ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!