Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a lány túl szűk, és a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány túl szűk, és a fiúnak is nagy, akkor ezért nem megy be? Csak a síkosító lehet a megoldás?

Figyelt kérdés
Vagy egy órán keresztül próbálkoztunk, de egyszerűen nem ment be... (Minden mással együtt 2,5-3 óra volt)

2019. szept. 15. 10:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszi a normális válaszokat. :)

#4: Nem tudom, hogy akkor mennyire voltam nedves, lehet, hogy nem nagyon, ami számomra is furcsa, mert egyébként ezzel nem szokott probléma lenni, elég egy érintés, vagy egy olyan mondat is sokszor. Lehet, hogy hülyeséget mondok, de esetleg ahhoz lehetett köze, hogy ittunk? Az alkoholtól még dehidhratált lesz a szervezet... De nem tudom, lehet, hogy így nem függ össze.

#7: Igaz, nem sok tapasztalatom van, de nem vagyok szűz. Mondom, egyébként összesen kb 3 órán keresztül próbálkoztunk, szóval volt előjáték bőven.

#9: Pedig minden jó volt azon kívül, hogy nem jött össze. Főleg egy szimpla csók, vele volt a legjobb.

2019. szept. 15. 11:47
 12/22 Derwer ***** válasza:

Elsőre véletlen se hallgass.

Szerintem sokkal egyszerűbb ha egyszerűen kipróbáljátok síkosítóval és megtapasztaljátok, hogy ez volt-e a gond vagy sem.

Lehet neked éppen most nem sikerült benedvesedni (lelki/fizikai okok), lehet te száraz típus vagy, lehet vastag volt nagyon a farok, amit nem sikerült befogadni, stb.

Valószínűleg feloldja a gondot. (Mi folyamatosan használjuk, szükséges a behatoláshoz az esetek 80%ban)

2019. szept. 15. 13:26
 13/22 anonim ***** válasza:

Kérdező a következő alkalomról beszámolnál légyszíves?

Ettől tartok én is, hogy nem fog beférni a kiszemeltembe...

Nyilván nem tudok előtte rákérdezni, mert akkor a tudomány jelenlegi állása szerint csak szexet akarok, amiért a csillagokat is lehazudnám.

2019. szept. 15. 14:49
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez vaginizmus. Nézz utána mi az.
2019. szept. 16. 05:14
 15/22 anonim ***** válasza:

A sikositot felejtsd el.

A legjobb sikosito a turelmes atomfinom laaagy nem orgazmuscentrikus nyalas.

Sajnos valszeg a fiu meg nem tudja ezt.

2019. szept. 16. 06:40
 16/22 anonim ***** válasza:

14es azért mert nem fért be már rögtön vaginizmus?

Igenis van olyan mikor a pasi túl vastag

Attól, hogy a hüvely tágulékony attól nehogy azt hidd hogy minden méretű fszt el nyel? Ezek szerint az összes olyan nő vaginizmusos lenne akinek nem -bírták berakni egy vastag nagy farkat? Ugyan már...

2019. szept. 16. 07:49
 17/22 A kérdező kommentje:
Pedig lehet, hogy igaza van a 14-esnek. Soha nem hallottam még róla, de most utánaolvastam. Én régi rossz tapasztalatok miatt mindig félek, ha hasonló szituációban vagyok, sokszor ezért utasítottam vissza dolgokat. Félek, leblokkolok, és nem tudok ellazulni. Soha nem gondoltam volna, hogy így is hatással lehet rá, azt hittem, hogy csak a fejemben van a baj. De nem tudom, mert tuljadonképpen tudok tampont használni, nehezen ugyan, de felmegy. Viszont az tény, hogy nagyon fáj, ezért is utálom, és nem is azt használok, csak ha nagyon muszáj.
2019. szept. 16. 14:27
 18/22 A kérdező kommentje:
#15: De, ő nagyon normális ilyen szempontból. 3 óra alatt volt minden oda-vissza. Ő egyáltalán nem önző, tényleg tök normális.
2019. szept. 16. 14:29
 19/22 anonim ***** válasza:
80%

Nekem most is van egy baratnom, 21, aki atomszuuuk, de annyira, hogy ha szettatja a combjat (atomvekony szeep) es en rogton probalom az ujjamat lassan berolni, egyszeruen nem megy. Komolyan nem.

De persze kb 20-25 percig atmofinom venroka modon elnyalom, mindene remeg vagy 2 percig, szepen belecsurog elvezeskor a tenyerembe, meg ilyenkor is atomszuuk, de lass csodat, a farkam 5,5 cm vastagon siman becsuszik, szorit nagyon, de bent van es ami a legfontosabb neki nem faj !!! kicsit sem, hanem elvezi. Es ez a fontos :-)

Ugyhogy bocsi, de ez kicsit a fiu hibaja, hogy nem tudja ugy csinalni, hogy elmuljon beloled a gorcsoles, es azt se tudd a vegen, hogy hol vagy.

2019. szept. 16. 17:19
 20/22 anonim ***** válasza:

Feszültség stressz.

A hüvely rugalmas. Lazán befér egy farok ha a csaj nem szűz és ellazult.

2019. szept. 17. 01:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!