Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Imádom a durva szexet, de a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádom a durva szexet, de a punvim nem bírja? Megoldás?

Figyelt kérdés
Nagyon élvezem a durva szexet,a párommal akár 1,5 óráig is csináljuk,orállal együtt... Viszont orgazmusom eddig csak az erős ujjazástól volt,ami mindig akrus végére kerül,mert szex közben erősen éri a G-pontomat,de mégsem tudok elmenni,akkor kézzel befejezi. Amire az ujjazásra kerül a sor,már ég a puncim,mert kidörzsölődik kívül-belül. Pedig nem vagyok száraz egyáltalán,elég nedvességem van és gumit sem használunk,mert fogamzásgátlót szedek. Mit lehet tenni,hogy ne fájjon? Volt hogy az ujjazás azért maradt el,mert nem tudtam elvonatkoztatni a csípő érzéstől. Hüvelygombám és egyéb fertőzésem nincs. Lehet az a gond,hogy emellett sok nyálat használunk síkosításra? Rendes síkosító segíthet? 18/L

2015. júl. 13. 11:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Plusz síkosítás.
2015. júl. 13. 11:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A nyál nagyon vizes, igen, lehet ettől. Próbáljatok síkosítót.
2015. júl. 13. 11:19
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Lehet, hogy ha mással csinálnád, el tudnál élvezni, én megfontolnám a privátot írók közül néhány jelentkező kipróbálását, ha az se vezet eredményre, akkor az összeset.

Szóval kedves kanos olvasók, aki érez magában késztetést, hogy keményen a magáévá tegye a kérdezőt, az írjon neki!

2015. júl. 13. 11:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Másfél óra alatt ki tud száradni a hüvely, akkor is, ha élvezed a dugást, és ilyenkor kidörzsölődik, mikrosérülések keletkeznek, ami bizony fájhat. Vagy több rövidebb menet, vagy extra síkosítás lehet a megoldás.
2015. júl. 13. 11:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én víz alapú síkosító helyett olaj alapút javasolnék, vagy babaolajat. Ezek sokkal tovább tartanak téged nedvesen. Igaz, az olaj miatt gumit nem használhattok, mert az kikészíti.
2015. júl. 13. 11:39
 6/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a váladzokat,kipróbáljuk az olajos síkosítót :)

Hozzátenném,hogy nem kaptam privát perverz üzebeteket,amikre amúgy sem válaszolnék ;) A gumit pedig nem akadályozza az a bizonyos síkosító,mert a fogamzásgátló mellett nem használunk.

2015. júl. 13. 12:01
 7/12 anonim ***** válasza:
Élvezd a fájdalmat
2015. júl. 13. 12:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
A babaolaj is tokeletes. ;)
2015. júl. 13. 12:29
 9/12 anonim ***** válasza:

ne csak a végén ujjazzon, közben is sokszor!!!!, amikor

úgy érzed, hogy közel van, minden esetben élvezetessen is el az ujjával! aztán visszarakja a farkát, és irány a következő! :-D

2015. júl. 13. 12:42
 10/12 anonim ***** válasza:
miértis?-nek igfaza van én uis ezt szoktam és a csaj kikészül tőle..
2015. júl. 13. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!