Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert zsarol ilyenekkel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert zsarol ilyenekkel?

Figyelt kérdés

A baratom analozni szeretne nagyon de en nem, es olyanokat csinal hogy peldaul mikor kinyal es mar majdnem elelveznek abbahagyja es azt mondja hogy ha hagyom az analt csak akkor fejezi be. Es tobbszor csinalta mar ezt es ott is hagyott felizgulva. Ez mire jo? Ennyire jo neki az a szaros anal?

Ha leszopnam es mielott elmenne a szamba abbahagynam es lelepnek, az jogos lenne hogy megerezze milyen ez vagy nem kell az adok-kapok?

19/L

2019. szept. 13. 22:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%
Rúgnám szájba. Meddig fogod tűrni ezt?
2019. szept. 13. 22:22
 2/16 anonim ***** válasza:
83%
Mert csicska vagy és hagyod. Én kivágnám mint a taknyot, ha egyszer ilyet csinálna,vagy ha olyanra akarna kényszeríteni amit nem akarok.
2019. szept. 13. 22:23
 3/16 A kérdező kommentje:
Ket es fel eve vagyunk egyutt, kb harom honapja kezedte es eddig minden tok jo volt, meg aprobb vitak se nagyon voltak. De ez most mar nagyon kiborit.
2019. szept. 13. 22:24
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Dugassa meg magát egy b...zival,hogy kipróbálja milyen és gondolja újra.
2019. szept. 13. 22:29
 5/16 anonim ***** válasza:
87%

Ez sajnos válóok, sajnálom, tényleg. Próbáld azért ki amit mondtál, csak úgy bosszúból:D

Utána hagyd ott a p#csába, konkrétan bűncselekmény amit csinál.

2019. szept. 13. 22:32
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Elég szánalmas pasid van. Én a gelyedben megse engedném neki h kinyaljon.

Vagy csináld te is azt h elkezded lesz*pni, és mielőtt elmenne abbahagyod neki és azt mondod, h majd ha rendesen kinyalsz akk én is befejezlek szájjal.

L

2019. szept. 13. 22:34
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

A párod gyerekes és buta mint a tök...

Dobd ki! De én meg is leckéztetném a helyedben!

2019. szept. 13. 22:40
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki

F

2019. szept. 13. 23:15
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

A párod nagyon gyerekes, ki akar kényszeríteni, zsarolni belőled valamit amit te nem akarsz - egyszerűen nem tartja tiszteletben a döntésedet, véleményedet. Ilyen emberrel mennyi időt akarsz még eltölteni?

Mond meg neki kerek-perec nincs anál és ha legközelebb ezzel "szórakozik" akkor verje ki magának mert nincs több szex, kereshet más nőt magának. Állj a sarkadra, ne másodrangú legyél egy kapcsolatban hanem egyenlő fél!

2019. szept. 13. 23:26
 10/16 anonim ***** válasza:
85%
sztem túlzás amit írnak h hagyd el meg ilyenek. bőven elég ha visszaadod neki ahogy írtad. kötözd ki, izgasd órákig de ne hagyd elélvezni, aztán hagyd ott... te is kérhetsz ilyenkor vmit az elélvezésért cserébe amihez neki nincs kedve. pl. h megd . god egy felcsatolhatóssal.
2019. szept. 13. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!