Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha megtudnátok, hogy egy pasi kukkol titeket elismerés vagy sértés lenne számotokra?
Figyelt kérdés
2019. szept. 13. 14:20
1/7 anonim válasza:
Ha nem vmi creepy fazon, akkor tetszene. :)
2/7 anonim válasza:
#1 aki stikában kukkol, hogyan lehet nem creepy?
3/7 anonim válasza:
Engem egész nyáron kukkolt egy srác a szomszédból amikor meztelenül napoztam...
4/7 anonim válasza:
Hát, engem kukkoltak már, de se nem elismerés, se nem sértés volt. Inkább idegesített
5/7 anonim válasza:
Attól függ ki az a kukkoló... ha független a lány, nem szégyellős és egy jóképű, jó vágású pasi aki tetszik neki, akkor inkább arra gondol miért nem megy oda. Ha neki nem szimpi az illető akkor meg arra, hogy húzzon már a pléhbe.
6/7 anonim válasza:
Elismerés még akkor is ha nem szimpi...
7/7 anonim válasza:
Elismerés akkor is ha nem az esetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!