Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! A legénybúcsútokon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! A legénybúcsútokon kaptok 2 rosszlányt elhajtjátok őket?

Figyelt kérdés
2019. szept. 13. 12:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak nyugi 7-eske, nekem tetszik az okfejtésed. Ha ez egy közös döntés volt nálatok, akkor senkinek nincs joga ezt kifogásolni. Aki mégis, az saját magáról ad szegénységi bizonyítványt..
2019. szept. 13. 14:28
 12/19 anonim ***** válasza:
95%
Én meg meghívott táncoslány voltam már pár legénybúcsún. Nem szoktak felmerülni ilyen erkölcsi aggályok, mint amik itt szóba kerültek...
2019. szept. 13. 14:43
 13/19 anonim ***** válasza:
8%

Nem, nem, odahívjuk valahogy az asszonyt, na az majd elhajtja őket:)

Legfeljebb csak a hajuk marad itt:):):)

2019. szept. 13. 14:44
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
12 micsoda diplomatikus megfogalmazás! xD Nyilván nem útszéli prosti vagy... De akkor mindig volt dugás..??
2019. szept. 13. 14:55
 15/19 anonim ***** válasza:
95%

Egyetemista vagyok, az első másfél évben bevállaltam ilyen bulikat, leginkább a pénz miatt, meg persze nekem is buli, pia is volt bőven, és szeretem ha én vagyok a középpontban! Ez egy legénybúcsún maradéktalanul teljesül! :) Általában amúgy csak táncolni hívtak, és feltételesen "ha úgy adódik" benne lehetett más is. Persze volt amikor előre megmondta a szervező, hogy a vőlegénynek "mindent szabad", sőt volt amikor mindenki dugni akart, ilyenkor legalább még egy lány kellett, egyedül nem vállaltam.

2019. szept. 13. 15:17
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
15 Ez elég durván hangzik! Úgy mentél oda, hogy előre tudtad, hogy mindenki meg fog dugni? Kb hányan?? Csak legénybúcsúkon vállaltál szexet pénzért?
2019. szept. 13. 18:02
 17/19 anonim ***** válasza:
70%
Kis táncos kur.va. :) De aranyos. Szülinapot nem vállalsz? ;)
2019. szept. 13. 18:22
 18/19 A kérdező kommentje:
Most már arra is kíváncsi vagyok hány privit kapsz 15-ös?
2019. szept. 13. 18:27
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyet kaptam. Meg sok hülyét tiltottam már, azokat nem látom ha írnak is. De köszönöm nem is kérek privit, nem vállalok már ilyeneket.

Igen, volt pár ilyen ha nem is sok. Általában 6-8 pasi volt egy legénybúcsún max. És többségében csak a vőlegénnyel kellett foglalkozni, előtte vetkőzni, az ölében táncolni, tapizni, mint egy ünnepeltet. Ha csak táncban egyeztünk meg akkor kb ennyi is. Ha extrát is fizettek, akkor rajta múlt hogy mit akar. A többség igénybe vette azt a szolgáltatást is. Amikor mindenki akart szexet, ott hat pasira voltunk ketten.

2019. szept. 13. 19:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!