Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, felizgatnak benneteket a zsúfolt villamoson, buszon a véletlennek tűnő direkt érintések, dörzsölődések? Szoktatok ilyet kapni, illetve csinálni?
Buszon annyira nem lehet dörgölőzni,villamos az tényleg olyan,mint a heringszállító.
Amikor már a lépcsőn állsz,akkor is felrúg még egyet a mögötted lévő,mert hát ő is felakar férni.
Mikor gimis voltam,akkor utaztam villamossal sokat,akkor ez ment.
Ha jól tudom a japánoknál ott van külön arra ember is a metrónál,aki felnyomja az utolsó embert is,hogy az ajtó össze tudjon záródni:D
Pfuj, nem.
En szeretnem eldonteni, h ki erhet hozzam.
Sajnos gyakran elofordul. Szanalmas, aki csak igy erhet nohoz/pasihoz.
Izgatna ha egy jo pasi taperolna a villamoson, kicsi ujjazas is ha szoknyaba vagyok pl...
persze csak ha nincs kapcsolatom es szimpatikus az illeto!
23/l
Eltöröm az ujjait, ha nem a párom, a párom pedig tudja azt, hogy mikor s hol kell a szexuális vágyainkat kiélni, de ez nem egy ilyen szituáció.
Volt olyan ember, aki letaperált, de kórházba juttattam :)
Sürgis haverunk pedig szarrá szivatta, kínozta pluszba ^^ jó volt visszanézni a felvételt is.
Ha a párom tenné, izgatna.
Amúgy feljelenteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!