Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nőt is felizgatnak a nagyfarkú férfiak?
Igen, engem is nagyon felizgatnak.
Megyek az utcán és ránézek egy pasira akkor rögtön tudom hogy neki 13/3,5 vagy 19/4,5 van. Kb tizedmiliméter pontossággal meg tudom saccolni. Ha 18/4 fölött van neki akkor rögtön elkezdek nedvesedni akár az utcán akár a buszon.
De kötelezővé tenném a kitüző viselését amelyen a péniszméret van mert nem minden nő tudja ránézésre pontosan megállapitani a farokméretet.
Mert a nők még 1%-át sem érdekli a pénisz mérete. Továbbá a g-pont is nem sok centivel csak van beljebb, így teljesen irreleváns a méret, plusz nem is minden nő képes a hüvelyi orgazmusra, a csiklónak meg aztán végképpen mindegy milyen a méret.
Viszont a meleg férfiakat már sokkal jobban izgatja a férfi nemi szervek mérete. Statisztikailag is kimutatható, hogy míg a nők közül kb senkit nem izgat a pénisz nagysága, addig a meleg férfiak jelentős részét viszont igen.
Engem igen. Akkor is ha rút a pasi, ronda de ha nagy a farka , semmi nem szamit
Ezt nöként mondom
5ös.
Amit leírtál azt tudom. De attól még lehetséges, hogy, aki kiírta az nő, mert ő pont a kivételek egyike! Vannak nők is, akiket érdekel.
Engem nem izgat fel különösebben!
22L
Engem jobban érdekes, hogy jóképű legyen és szeressen, mint hogy 20 centis farka legyen.
Jó persze azért egy 14-17 centi legyen, de a vastagság amúgy is fontosabb, mivel egy vastag 14 centis előbb ki fog elégíteni mint egy ceruza vastagságú 24 centis. Ezek tények babák.
Elképzelem.
Utazok a körúton.
Épp fogfehérítésen túl,csak úgy szikrákat szórnak a metszők.
Nézelődöm.Inal a vad.
Végigmér a nő,megakad a szeme a kitűzőn.Rábök az ott mi?
Számok kérem,számok.Esetleg érdekli?Szeretne besszélgetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!