Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ciki ha felizgulok arra ahogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki ha felizgulok arra ahogy a lanyom szexel?

Figyelt kérdés

Egyedul elek, regen voltam mar ferfival.

Lanyom baratja itt szokott aludni es van amikor hallom oket szeretkezni ejjel. Gondolom azt hiszik hogy alszom mar.

Elegge rosszul erint hogy nekem meg senkim nincs ilyen teren.

Mas is jart mar ebben a cipoben?

Vagy forditott eset?

2019. szept. 10. 21:39
 1/10 anonim ***** válasza:
94%

Nem

Miért nem pasizol?

2019. szept. 10. 21:44
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

A kérdés se kérdés.

Nem ciki ami a négy fal között történik.

Inkább az a ciki hogy annyira elhanyagolod magad hogy nem kellesz senkinek. Egy kicsit adj magadra , keresd a kapcsolatot és lesz aki össze bújik veled is, még ha csak szexre is.

2019. szept. 10. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:
37%
Miért lenne ciki gondolom te sem vagy fából
2019. szept. 10. 21:50
 4/10 anonim ***** válasza:
30%

Akkora kamu mint a ház.

Nemsokára jön a folytatás hogy megkivántam a lányom fiúját, és a 3. rész a lefeküdtem a lányom fiújával...

2019. szept. 10. 21:54
 5/10 anonim ***** válasza:
23%
Elég ciki
2019. szept. 10. 22:45
 6/10 anonim ***** válasza:
62%
Arra azért kiváncsi lennék hogy milyen válaszok lennének itt ha ezt egy férfi írta volna ki
2019. szept. 10. 23:12
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
Hány éves vagy? ;)
2019. szept. 11. 03:48
 8/10 anonim ***** válasza:
81%
Miért lenne az?
2019. szept. 11. 06:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem ciki, hanem egy természetes testi reakció: az emberi agyban össze van kötve a hang/látvány és az élmény, emiatt ha hallja az élményhez kötődő hangokat, felébred benne a vágy. Tudományosan ezek mind a szexuális aktust előkészítő fiziológiás folyamatok részei.

Másrészt lelkileg érthető, hogy rosszul érint, ha a tapasztalod, hogy mások a közvetlen környezetedben szeretkeznek, miközben te is vágysz rá. Jelen esetben szerintem leginkább arra kell figyelned, nehogy a lányodhoz undoksággal, csipkelődéssel, cseszegetéssel fordulj emiatt (akár nem kimondott okkal, másra hivatkozva, esetleg indokolatlanul, valami tudatalatti irigységből), ugyanúgy szeresd őt és maradjon meg a jó anya-lánya kapcsolatotok.

(Hasonló helyzetben már én is jártam: baráttal/ismerőssel. Nem kell túldimenzionálni a dolgot, egyszerűen el kell viselni.)

2019. szept. 11. 06:55
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez tök normális, és megértelek. Én is így vagyok, amikor a nevelt lányom tangáját látom és tudom hogy a barátjának sokkal jobb estéje lesz mint nekem...

35F

2019. szept. 11. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!