Nagyon felizgulok ha megérzem a barátom péniszét nadrágon keresztül, ahogy áll. Más is van így ezzel? Pedig még szűz vagyok és sokszor nagyon kívánom a szexet vele. Volt már így csiklóorgazmusom is 4x-5x.
Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 15:55
1/17 A kérdező kommentje:
Imádom érezni!
2009. máj. 11. 15:55
2/17 anonim válasza:
Ugyan nem vagyok szűz, de tényleg lehet izgi :) Talán mert sok a lehetőség, és nagyobb a tere a fantáziának.
3/17 anonim válasza:
Lehetséges... barátnőm is rettentően felizgul, ha megérzi az enyémet, de én is nagyon felizgulok, ha érzem, megsimogatom őt odalent és érzem, hogy szinte forró!:D
18/F
4/17 anonim válasza:
Persze, ez teljesen normális! Rám is hasonló hatással van... ;-)))
5/17 anonim válasza:
en is voltam mar ezzel igy :D nagyon jo erzes...szuper
6/17 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=8Zea96HQ5Xw
Tudom, hogy nem nagyon tartozik ide, de jó kis szám, meg a pasi benne...hm...nekem bejön...és mikor látom a szemeit ahogy a kamerába néz, meg a cuki mosolyát, meg ahogy csókol... na a többit nem kell mondanom :)
Jó klipnézegetést :)
7/17 anonim válasza:
Ez normális.(: Én is így vagyok...
8/17 anonim válasza:
én is így vagyok huuh :) izgató tud lenni :P
9/17 anonim válasza:
én imádom, nagyon beindulok tőle:P
18/L
10/17 anonim válasza:
Ezzel minden egészséges ember igy van:-) Köztük én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!