Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az gáz, hogy nagyon könnyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, hogy nagyon könnyen felizgulok?

Figyelt kérdés

Még nem voltam férfival úgy, de ha hozzámérnek akár a karomhoz, derekamhoz érdekes dolgokat érzek ott lent és benedvesedem, mint kiderül utána.

Fantáziálni is szoktam, hogy megérintenek és mindig zavarba jövök a gondolattól.ha odáig jutnék egy férfival, nem is tudom mi történne, nagyon érzékeny vagyok az érintésre. Ez ciki?

Hogy fogok így tudni szexelni?

2019. aug. 20. 23:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ellenkezőleg, ez izgató ;)
2019. aug. 20. 23:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ez jobb mint normális.

Majd minden kön természetesen, ne aggódj ilyenen.

2019. aug. 20. 23:55
 3/5 anonim ***** válasza:
En is ilyen tipus vagyok:D vicces es neha kellemetlen tud lenni pont a nedvesedes miatt. En mikor szexre kerul a sor ugyanigy nagyon erzekeny vagyok az erintesre es imadom ha barhol hozzamernek. Viszont ilyenkor brutal nedves leszek mindig. Tobb pasi is nagyon meglepodott mar ezen hogy szinte folyt a combomon lefele pedig odalent nem is ertek meg akkor hozzam:D ok imadtak de amugy nem tudom ez jo e vagy sem de ez van en igy mukodom:D szoval kb ez lehet a legrosszabb ami veled is tortenni fog ha szexre kerul a sor
2019. aug. 21. 00:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja es 23 vagyok ha ez szamit:)
2019. aug. 21. 00:52
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Nem gáz, melyik nőn ne futna végig bizsergés, ha a megfelelő partner hozzáér, avagy melyik nő ne fantáziálna időnként? Mindegyik, sőt nem csak fantáziálnak, hanem bizony még magukhoz is nyúlnak "ott lent". Tedd te is ugyanezt, fedezd fel a tested, ismerd meg önmagadat. A szexben ez nem hátrány, hanem épp' ellenkezőleg hatalmas előny lesz. Egészségedre és használj óvszert :)
2019. aug. 21. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!