Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a helyzet, hogy csinos fogorvosnőnél, kozmetikusnál, stb elég könnyen felizgulok és ez elég kínos mert hanyatt fekve igencsak látszik. Hogyan tudnám elkerülni, vagy valahogy uralkodni magamon? 20/F
Figyelt kérdés
a fogászatra ahol járok minden asszisztens jól néz ki, kozmetikushoz meg mennem kell havonta egyszer hogy normálisan nézzen ki az arcom.2019. jan. 25. 13:34
3/10 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz ezzel, vagy nem veszik eszre, vagy ha eszre veszik, de te nem vagy tolakodo, akkor meg tetszhet is nekik... ki tudja, lehet egyszer olyan jelet adnak, hogy akar lehetne is valami (nem ott a helyben szexre gondolok). 30f
4/10 anonim válasza:
Érdekes, fogorvosnőnél én mindig az ellenkezőjét tapasztaltam magamon, szinte negatívba mentem át.
5/10 anonim válasza:
jah én is most voltam nemrég fogászaton olyan segggee volt a fogorvos néninek én majdnem kiestem a fogorvosi székből viccen kívű brutális mint a legdurvább fitnes modelleknek és még a gatya is olyan volt rajta hogy pfhuuuuu meg az alakja is olyan volt mint egy homokora szoval ja brutál fogorvos nénik vanak :D
6/10 anonim válasza:
Gondolom, nem gyökérkezelésre szoktál járni. Akkor biztosan nem a merevedéssel foglalkoznál...
7/10 anonim válasza:
Begyulladt inyű foghúzásnál merevedés? Nekem nem igen jött, jönne össze, mikor azért könyörgök, hogy szabafítson meg a kínjaimtól. Ijrnkor kb leszarom, hogy hogyan néz ki.
8/10 anonim válasza:
Ha a fogászaton látszik, képzelheted, mi van az urológusnál... Pár hete lett átvágva a fitymafékem. Egy max 30 éves csinos szőke doktornőhöz kerültem. Először kicsit zavarban is voltam, de az igazi gond a műtét után két héttel volt, amikor kontroll+varratszedésre mentem... :)
9/10 anonim válasza:
Vegyél fel szorosabb alsónadrágot és próbálj másra gondolni! Pl. próbáld fejben megszámolni, hogy hányadik fogon dolgozik, vagy milyen fogaid vannak, vagy hogy mennyit fogsz fizetni.
10/10 anonim válasza:
passzos alsógatya! kínos, nem kínos, nagyobb baj lenne ha sose állna fel :D szerintem láttak ők már elég farkat, azt is tudják, hogy készül a gyerek :D maximum jót mosolyognak rajta, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!