Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vágyok arra hogy minden csinos lanyt aki szembe jon kinyaljak?
Figyelt kérdés
Van csajom akit minden alkalommal alaposan kinyalok de valamiert ha latok egy szep lanyt az utcan vagy barhol rogton elkepzelem hogy milyen kivanatos puncija lehet es hogy jo lenne kinyalni. Mas is ilyen perverz?
30 f
2019. jan. 21. 23:05
2/11 A kérdező kommentje:
Irj privit :)
2019. jan. 21. 23:08
3/11 anonim válasza:
Az első pasi, ne dőljön be neki senki se :D
6/11 anonim válasza:
Milyen.az a kívánatos punci? Xd
Bnő mellett mást akarsz kinyalni?
Nem lennék a bnőd helyébe...
7/11 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a bajom, nem ertem miert erzem ezt.
2019. jan. 21. 23:17
8/11 anonim válasza:
Néha nekem is hiányzik az ilyesmi, meg a meztelen összebújás.
Szintén 30F
9/11 anonim válasza:
Én is folyton ki akarok nyalni minden helyes lányt... Akár viszonzas nélkül is. Mondjuk nekem nincs barátnőm, lehet azért :D
10/11 anonim válasza:
én inkább arról fantáziálok, hogy az arcukra élvezek. visszatérve a kérdésre, azért mert nem vagy meleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!