Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elcsesztem az életem ha még soha nem szexeltem 27 évesen?
Figyelt kérdés
Sose volt csajom. Pedig mindig is vàgytam nôre meg szexre hogy lehetek ekkora szànalmas pancser??2019. szept. 10. 20:41
12/13 anonim válasza:
Igen nagyon elcseszted. De itt és most meg tudod állítani. Kezdj el élni! Önbizalomhiányos vagy és esetlen nem feltétlen pancser.
13/13 anonim válasza:
kezd ronda nővel ott nem baj ha nincs önbizalmat, talán jobb is ha leráz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!