Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem szexeltem még óvszer nélkül. Hogy próbálhatnám ki?
Sziasztok. Barátnőmmel 5 éve vagyunk együtt, ő az első nekem. Nem szexeltem még óvszer nélkül, de nagyon nagyon szeretném már kipróbálni. Ő fél a fogamzásgátlótól. Mi lenne a módja, hogy legalább egyszer csinálhassam óvszer nélkül, úgy, hogy nem esik teherbe. Sajnos a terhesség gondolatától is retteg, gumiba is megszakítással akarja csak többnyire. 22 évesek vagyunk.
Köszi előre!
Pharmatex et veletlenul se hasznaljatok, rengeteg no esik teherbe mellette, semmire se jo. Fogamzasgatlot ne eroltesd, nagyon egeszsegtelen es komoly problemakat tud okozni a noi testben.
Ha ennyire fel a baratnod nem hiszem hogy ra tudod venni. Pedig pl menzesz alatt vagy kozvetlen utana megszakitassal szinte alig van esely a teherbeesesre. De nem buzditalak proba szerencse jatekra. Esetleg analisan valoban meg lehetne probalni bar azt mondjak azt egyaltalan nem kene gumi nelkul csinalni a fertozesveszely miatt.
Talan a legjobb megoldas itt az ultra vekony ovszer lehet amit irtak fentebb is (ne aggodj ez nem jelenti azt hogy konnyebben szakad)
A megszakítás nem védekezés, hanem hazárdjáték! Aki így "védekezik" az örüljön neki, hogy eddig megúszta nem kívánt terhesség nélkül.
Az óvszer, hormonális tabletták, spirál a legbiztosabb védekezési módszerek.
Ha mindenáron ez a vágyatok, akkor több védekezési módot használhatok EGYSZERRE pharmatex+megszakítás+naptár+pesszárium. Ha a partnered viszont elutasítja, akkor nem fogsz annyit nyerni az élménnyel mit számítasz rá.
Ha "kiköveteled" tőle akkor feszült lesz, nem fogja tudni elengedni magát, éket verhet a kapcsolatotokba, megéri?
#6 ezt ferfikent mondod hogy nem artalmas?:D neked biztos nem
Elarulom rengeteg nonek okoz minimum mellekhatast, gyakori a hizas rosszullet pattanasos bor teherbeesesi nehezseg abbahagyas utan stb
De ha ezek kevesbe ijesztoek akkor sajat peldat mondva: nalam pl hormonalis betegseg alakult ki miatta ami egy eletre szolo gyogyithatatlan dolog. Es egyik ismerosom korhazba is kerult a tabletta miatt. Melyvenas teombozis:)
Szoval aki akarja nyugodtan szedje de en azon a velemenyen vagyok hogy minel kevesebbet piszkalunk bele a szervezetunkbe gyogyszerekkel mesterseges anyagokkal annal jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!