Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Soha nem szexeltem még óvszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem szexeltem még óvszer nélkül. Hogy próbálhatnám ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Barátnőmmel 5 éve vagyunk együtt, ő az első nekem. Nem szexeltem még óvszer nélkül, de nagyon nagyon szeretném már kipróbálni. Ő fél a fogamzásgátlótól. Mi lenne a módja, hogy legalább egyszer csinálhassam óvszer nélkül, úgy, hogy nem esik teherbe. Sajnos a terhesség gondolatától is retteg, gumiba is megszakítással akarja csak többnyire. 22 évesek vagyunk.

Köszi előre!

2019. aug. 26. 10:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
pharmatex
2019. aug. 26. 10:37
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Van a Durexnek az ultra thin verziója asszem... Az megközelítőleg ugyanolyan mint nélküle..
2019. aug. 26. 10:40
 3/12 anonim ***** válasza:
19%
Szia ha nem akarja akkor N fog menni. A pharmatex nem öli a spermád tehát terhes lehet ugyanúgy. A mageszakitas a legjobban.mi tíz éve így csináljuk, de ehhez sok gyakorlás kell nagyon sok. Esetleg még anál ha szeretnéd és ő is benne van.
2019. aug. 26. 10:58
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Mégiscsak a tabi.
2019. aug. 26. 11:08
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Pharmatex et veletlenul se hasznaljatok, rengeteg no esik teherbe mellette, semmire se jo. Fogamzasgatlot ne eroltesd, nagyon egeszsegtelen es komoly problemakat tud okozni a noi testben.

Ha ennyire fel a baratnod nem hiszem hogy ra tudod venni. Pedig pl menzesz alatt vagy kozvetlen utana megszakitassal szinte alig van esely a teherbeesesre. De nem buzditalak proba szerencse jatekra. Esetleg analisan valoban meg lehetne probalni bar azt mondjak azt egyaltalan nem kene gumi nelkul csinalni a fertozesveszely miatt.

Talan a legjobb megoldas itt az ultra vekony ovszer lehet amit irtak fentebb is (ne aggodj ez nem jelenti azt hogy konnyebben szakad)

2019. aug. 26. 11:15
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Semmi baj nincsen a fogamzásgátlóval, ezt a nagy egészségtelen dolgot nem tudom, honnan szeded. Egyáltalán nem ártalmas, ellenben biztonságosabb az óvszernél, ami ugye kiszakadhat.
2019. aug. 26. 11:32
 7/12 anonim ***** válasza:
60%

A megszakítás nem védekezés, hanem hazárdjáték! Aki így "védekezik" az örüljön neki, hogy eddig megúszta nem kívánt terhesség nélkül.

Az óvszer, hormonális tabletták, spirál a legbiztosabb védekezési módszerek.

Ha mindenáron ez a vágyatok, akkor több védekezési módot használhatok EGYSZERRE pharmatex+megszakítás+naptár+pesszárium. Ha a partnered viszont elutasítja, akkor nem fogsz annyit nyerni az élménnyel mit számítasz rá.

Ha "kiköveteled" tőle akkor feszült lesz, nem fogja tudni elengedni magát, éket verhet a kapcsolatotokba, megéri?

2019. aug. 26. 11:39
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Akik megszakításos "védekezéssel" "védekeznek", és X éve nem lett gyerek, azoknál jó esély van arra, hogy az egyik fél miatt nem is lehetne gyerek, ők meg vígan elvannak azzal a tudattal, hogy ez a megszakításos "védekezés" mennyire jó dolog. Az előváladékban is lehet spermium, az is elég lehet a terhességhez. A fogamzásgátló tabletta a legjobb megoldás.
2019. aug. 26. 11:42
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

#6 ezt ferfikent mondod hogy nem artalmas?:D neked biztos nem

Elarulom rengeteg nonek okoz minimum mellekhatast, gyakori a hizas rosszullet pattanasos bor teherbeesesi nehezseg abbahagyas utan stb

De ha ezek kevesbe ijesztoek akkor sajat peldat mondva: nalam pl hormonalis betegseg alakult ki miatta ami egy eletre szolo gyogyithatatlan dolog. Es egyik ismerosom korhazba is kerult a tabletta miatt. Melyvenas teombozis:)

Szoval aki akarja nyugodtan szedje de en azon a velemenyen vagyok hogy minel kevesebbet piszkalunk bele a szervezetunkbe gyogyszerekkel mesterseges anyagokkal annal jobb

2019. aug. 26. 11:47
 10/12 anonim ***** válasza:
26%
Normális barátnővel.
2019. aug. 26. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!