Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők, titeket zavar? Ha valaki be jönn nektek és ő nyomul rátok. Szóval nem beszélget és bunkozik hanem olyanokat ír simogat . Esetleg megcsokol
Ezt a játékosabb a természete és úgy.
Ezt hogy érted?
Az sem jó ha valaki tutyimutyi úgy kell neki mondani "na csókolj mán' meg", de az sem, ha tolakodó és túlmegy a határokon. Hogy ezek a határok hol vannak? Hát mindenkinél máshol, ki kell tapasztalni, ráérezni - ezt hívják csajozásnak :)
Egyébiránt meg attól függ... - mármint hogy mennyire tetszik egy nőnek az adott pasi. Van akitől elfogadják a "szemtelenséget" sőt még imponál is, ha a férfi határozott, kezdeményező, mástól meg kirázza őket a hideg ha csak rágondolnak.
Jaj!!! Valami itt nagyon furcsa. Csak nekem?
Én azt hittem, hogy ha a lánynak bejön a fiú, és az "olyanokat" ír, simogat, esetleg megcsókol, akkor minden a legjobb úton halad. Bár lehet, hogy nem értem, mik azok az "olyanok". Talán te még nagyon fiatal vagy, ő az első fiúd, és az a simogatás valójában tapizás, amire nem állsz készen? Akkor állítsd le, és őszintén mondd meg neki, hogy mi a helyzet, hogy te érzelmeket (is) vársz, szexet (még) nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!