Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek is szokta ezt csinálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is szokta ezt csinálni párotok?

Figyelt kérdés
Ha csókolózunk akkor mindig kicsit megszoritja a nyakam enyhén folytogat,ez amúgy jó érzés csak még eddig ilyet egyik párom se csinált. És szexnél is ugyan ez kellemesen folytogat. Csak azért kérdezem mert haverjaink elött igy smároltunk és egyik barátnőm meg kérdezte hogy nem e fáj amikor ezt csinálja.

2019. szept. 9. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Szokta igen
2019. szept. 9. 17:30
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
FoJtogat pontos J. De, amúgy más előtt, azért ne csinálja, ha otthon csinálja is...
2019. szept. 9. 17:30
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Fojtogatás - de ne akadjunk fel a helyesíráson.

Nem, ez nem egy túl általános dolog, a párod domináns típus. Ha zavar, hogy olyankor is csinálja amikor mások látják akkor kérd meg rá, hogy csak akkor csinálja amikor kettesben vagytok.

2019. szept. 9. 17:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibáért. Nem zavart hogy mások elött így smároltunk csak furcsa volt hogy megkérdezte.
2019. szept. 9. 17:33
 5/7 Csilla1997 ***** válasza:
100%
Nő létemre a volt kapcsolataimban én csináltam az ilyen 'fojtogatós dolgokat', de csak kettesben, mások előtt azért ez nem való
2019. szept. 9. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, csinal ilyet a partnerem. Imadom
2019. szept. 9. 22:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem egy csinálta, azért, mert megkértem hogy próbáljuk ki. Igaz nem csókolózás közben. Hanem lovaglós szex közben. Isteni volt, én imádtam, és ő is élvezte. De viszont nagyon óvatosnak kell lenni és figyelni a másikra. A többi párom viszont nem volt rá vevő :D
2019. szept. 10. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!