Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek "sok" ez a has egy nőnél?
Figyelt kérdés
Nekem is kb ilyen alkatom van, illetve a hasam "izomzata" is ílyen. Nemrég két csajtól is megkaptam hogy nem annyira nőies, meg hogy lassan úgy ki leszek gyúrva mint egy pasi. Nem gondolom hogy ez férfias, de szívesen meghallgatnám a ti véleményeteket is.
2019. szept. 9. 16:51
1/15 anonim válasza:
Ez még női szemmel is csinos
Nekem tetszik .
3/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon szexi :) 18/f
4/15 anonim válasza:
Ez még nem gáz. Meg sokat számít a test többi része. Ha nőises alkattal társul, akkor ez ennél izmosabb has is rendben van
5/15 anonim válasza:
mekin élő szerencsétlenekre ne alapozz, nagyon is vonzó és nőies
6/15 anonim válasza:
Ha az alakod is ilyen hozz: szexi! :P
7/15 anonim válasza:
Női szemmel is nagyon csinos
Jó ránézni is. Egyáltalán nem férfias, szerintem kifejezetten szép ha egy nőnek ilyen hasa van. :)
9/15 anonim válasza:
Meg szoktak nézni a férfiak a strandon vagy sem? Szóval akkor már tudod is rá a választ :)
10/15 anonim válasza:
Ennyi még nem zavar egy csinos nőn, de kevesebb jobban tetszene. 15-20 évesen is így gondoltam, amikor kenusként csupa izom voltam.
41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!