Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki sokáig nagy mellű nővel volt, akkor egy 75/A-s mellű, de jó alakú nőnél nem hiányozna neki megint a nagy mell?
A mellszex hiányzott neki egy darabig, de mondtam neki h
amúgy se érzékeny a cicim, valószinű semennyire se élvezném.
De, néha biztos. Nagy mellű nővel meg időnként a 75/A utáni sóvárgás kapná el, erre varrj gombot. ;)
Amúgy ha téged választott, kár ezen aggódni - az emberek általában olyannal jönnek össze, akinek a teste is bejön (jó, a #2-es válaszadó lehet, hogy nem így van ezzel).
Akkora hülyeség ... nyilván ha jó lenne akkor vele lenne .
Ha kismellűvel van akkor az a nő tetszik neki. Akár a cici miatt akár a nő miatt. Amugy a pici cici szexi
Attól függ mennyire fontos számára a mell. Nekem például qrva fontos!!! Prio1!!!! Én C kosár alatti mellektől meghalnék. Lehet akármilyen alakú a hölgy .... nekem fontosak a keblek!
De nyugi, nem mindenki ennyire csöcsfüggő. Sokan vannak akik ennek nem tulajdonítanak akkora jelentőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!