Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért élvez el hamar óvszerben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvez el hamar óvszerben?

Figyelt kérdés
Szexkapcsolatban már többször voltunk együtt, de van mikor 2-3 perc alatt elsül gumiban. Holott amúgy nincs gond máskor 15-20 perc is simán megy, de mitől van hogy néha hamar elmegy, pedig óvszerben tovább kellene bírni.
2019. szept. 8. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Lehet túl akar lenni
2019. szept. 8. 18:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az orgazmus kismillió változótól függ, erre nincs egyértelmű magyarázat. Ha elmegy hamar, kényeztessen téged amíg készen nem áll egy újabb menetre, és kész, lehet folytatni.
2019. szept. 8. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért kellene tovább bírni. Lehet valamilyen intenzívebb inger éri mikor óvszert használ. Vagy jobban dörszölődik úgy. Függ attól milyet és hogyan használja. Erre én hirtelen nem is tudok értelmeset válaszolni.
2019. szept. 8. 19:38
 4/6 anonim ***** válasza:
dörzsölődik*
2019. szept. 8. 19:39
 5/6 anonim ***** válasza:

Na várjál, egyszer óvszerrel vagytok együtt máskor meg nélküle? :o

Döntsétek már el, hogy akartok védekezni, mennyire bízol meg benne :)

2019. szept. 8. 21:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Hehe, nekem a 2-3 perc már sikerélmény :))
2019. szept. 9. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!