Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egészséges ha ilyen hamar elélvezek?
Figyelt kérdés
Ha az aktusra kerül sor akkor hamar a csúcsra érek, nagyon hamar merev leszek egész gyorsan aktusra készen állok de sokáig nem is bírom.
Ezzel mit lehet tenni?
2019. aug. 20. 16:45
1/4 anonim válasza:
A nagyon hamar alatt mit értesz. ? Így nehéz megmondani
2/4 anonim válasza:
Ha hamar elélvezel ha nem ez nem mondható betegesnek
3/4 A kérdező kommentje:
Merem mondani hogy 5-15 perc között van egy aktus
2019. aug. 20. 17:16
4/4 anonim válasza:
Kb. nekem is ennyi ideig szokott tartani, engem mondjuk zavar, próbálok ellene tenni. Én azt vettem észre, hogyha elég sokat sportolok, akkor azért tovább bírom. Másik megoldás előtte ürítesz egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!