Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy-hogy nem alap ez?
Az elmúlt években sok nővel beszélgettem, valakivel több is lett, és nagyon soktól hallottam azt, hogy a férfiak nem akarnak gumit húzni. Egy hosszú, komoly kapcsolatban megértem, na de alkalminál?
Szerintem teljesen alap, nem csak mert gyereket nem akarok, hanem egyéb "ajándékot" sem. Még a gumi se véd 100%-ban, pl. HPV ellen, de nekem teljesen abszurdnak tűnik, hogy az én hozzáállásom lenne a kivétel. Nektek mi a tapasztalat? A 21. században, netkorszakban még mindig ennyire tájékozatlanok az emberek?
F30
#10: a maradék 10%-ban meg visszatérő szemölcsöket, meg méhnyakrákot okoz...
Gumi nélkül meg számtalan betegség továbbadható. Tény, nagy része - ha nem is mind - gyógyítható. Attól még köszönöm, de nem hiányzik.
Alkalmi partnert kizárt, hogy gumi nélkül magamba engedjek!
#11: Igazat szólsz. Ha gyógyítható is, kinek hiányzik?
Valóban jobb nélküle, de szerintem nem annyival, amennyivel rosszabb lehet egy kankó, herpesz, vagy egy nem tünetmentes HPV... szerencsére még egyiket sem tapasztaltam saját bőrömön és azt gondolom, hogy ebben igenis a védekezésnek volt szerepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!