Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha full szerelmesek lennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha full szerelmesek lennétek valakibe, de a szex nem működne akkor szakítanátok?

Figyelt kérdés

2019. szept. 5. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Nem mert nem a szexért vagyok valakivel. Ha nem megy a szex akkor marad a kéz. De emiatt szakítani..
2019. szept. 5. 16:05
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ez a kettő ellentmondó és üti egymást.

Ha valakibe szerelmes vagyok azzal a szex is jó. Ha szerelmes vagyok csak egy érintésébe is beleborzongok (jó értelembe).

2019. szept. 5. 16:07
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Nem... az elején nem, de amint a rózsaszín köd felszáll, előbb vagy utóbb akaratod és mindkettőtök igyekezete ellenére, a rossz szex szakítással fog járni
2019. szept. 5. 16:08
 4/8 jdfGabrella ***** válasza:
52%
Most is így vagyok és majd még meglátjuk mi lesz ebből.
2019. szept. 5. 16:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon tág fogalom ez a nem megy a szex dolog. Sokféleképp tudom értelmezni, de ha olyan dolog miatt nem megy, amin tudunk javítani, akkor biztos érne annyit a szerelmem, hogy megpróbáljam vele helyrehozni ezt a kis problémát. Viszont ha pl. azért nem menne, mert kiderülne, hogy farka van, akkor nyilván szakítás. Utána pedig megcsinálnám azt a cselekménysorozatot amit az Ace Venturában Jim Carrey, mikor rájött a szörnyű igazságra....
2019. szept. 5. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:
30%

Ez hülye helyzet,sajnos van ilyen,nekem is volt h egy srác emberileg nagyon magas szinten volt,jo volt a hozzaallasa a dolgokhoz,emverekhez,rugalmas volt,jol tudott komunikalni,figyelmes bolt meg romantikus is. De az ágyban halál gyengéd es unalnas es nem csinalt semmit,csak várta h vele tortenjenek a dolgok. Nem lehet bírni hosszú távon,mert a te időd megy el,es magadtol veszed el a lehetőséget h mással szuperebb szex legyen!

Az ilyen fickokat szokták megcsalni.

Amugy fogalmam nem volt h ez a srác miért ilyen.

2019. szept. 5. 17:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szervi bajok vannak a háttérben, akkor megpróbálnék megoldást találni a problémára. Én hiszek benne, h mint oly sok minden, megfelelő kommunikációval ez is orvosolható. Persze, csak ha mindkét fél részéről meg van rá a hajlandóság. Számomra a szerelem többet jelent mint a szex, viszont a szerelemben benne van a szex is. Tehát, ha szerelmes vagyok a partnerembe, de a szex nem klappol, akkor akkor próbálnék javítani rajta. Nyilván, ha hosszabb távon sem indul meg valami féle változás, akkor egy idő után én sem erölködnék tovább, és kénytelen lennék elengedni, de semmiképpen sem ezzel kezdeném...

6-os azért kíváncsi lennék, h próbáltatok e kommunikálni, vagy egyszerűen csak konstatáltad, h nem jó vele a szex, ezért inkább keresel valaki mást, akivel majd jó lesz?! Már csak, h írod, h várta a pasi, h történjen valami. És te?! Mondtad neki, h mit hogyan szeretnél, vagy te is csak arra vártál, h történjen valami, és/vagy kitalálja a gondolataidat? Bocsi, ha írtad, csak atsiklottam felette

2019. szept. 20. 21:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak a tinik szerelmesek olyanba, akivel még nem szexeltek.
2019. szept. 21. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!