Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha full szerelmesek lennétek valakibe, de a szex nem működne akkor szakítanátok?
Szerintem ez a kettő ellentmondó és üti egymást.
Ha valakibe szerelmes vagyok azzal a szex is jó. Ha szerelmes vagyok csak egy érintésébe is beleborzongok (jó értelembe).
Ez hülye helyzet,sajnos van ilyen,nekem is volt h egy srác emberileg nagyon magas szinten volt,jo volt a hozzaallasa a dolgokhoz,emverekhez,rugalmas volt,jol tudott komunikalni,figyelmes bolt meg romantikus is. De az ágyban halál gyengéd es unalnas es nem csinalt semmit,csak várta h vele tortenjenek a dolgok. Nem lehet bírni hosszú távon,mert a te időd megy el,es magadtol veszed el a lehetőséget h mással szuperebb szex legyen!
Az ilyen fickokat szokták megcsalni.
Amugy fogalmam nem volt h ez a srác miért ilyen.
Ha nem szervi bajok vannak a háttérben, akkor megpróbálnék megoldást találni a problémára. Én hiszek benne, h mint oly sok minden, megfelelő kommunikációval ez is orvosolható. Persze, csak ha mindkét fél részéről meg van rá a hajlandóság. Számomra a szerelem többet jelent mint a szex, viszont a szerelemben benne van a szex is. Tehát, ha szerelmes vagyok a partnerembe, de a szex nem klappol, akkor akkor próbálnék javítani rajta. Nyilván, ha hosszabb távon sem indul meg valami féle változás, akkor egy idő után én sem erölködnék tovább, és kénytelen lennék elengedni, de semmiképpen sem ezzel kezdeném...
6-os azért kíváncsi lennék, h próbáltatok e kommunikálni, vagy egyszerűen csak konstatáltad, h nem jó vele a szex, ezért inkább keresel valaki mást, akivel majd jó lesz?! Már csak, h írod, h várta a pasi, h történjen valami. És te?! Mondtad neki, h mit hogyan szeretnél, vagy te is csak arra vártál, h történjen valami, és/vagy kitalálja a gondolataidat? Bocsi, ha írtad, csak atsiklottam felette
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!