Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kalandosan elveszíteni?
Ha kalandos helyzetben vesztetted el a szüzességed, vagy vetted el valakiét, akkor az hogy történt?
Te voltál szűz, vagy szűznek vetted el?
Hány évesek voltatok és mennyi a partner?
A nem szűznek hányadik partnere volt?
Írd le a nemedet is.
Alkalmi volt, vagy kapcsolat?
Mikor és hogy derült ki a szűzről, hogy az?
Nem tudom mennyire számít kalandosnak...
16 éves voltam,elkezdtem beszélgetni egy sráccal. Mint kiderült 3 utcával arrébb lakott.
Brutál helyes volt, izmos, kigyúrt, kinézett vagy 30nak, pedig csak 2 évvel volt idősebb nálam. :D
Tudta, hogy szűz voltam, beszéltünk róla.
Szóba került párszor, az is, hogy mi lenne, ha..
Január 26.a volt, megbeszéltük, hogy legyen.
Elindultam hozzá (sosem találkoztunk még), ő is elindult felém. Kb félúton találkoztunk. Ahogy odaért, megmarkolta a fenekem és megcsókolt.
Majd elájultam, sosem volt még konkrétan dolgom fiúval. Ráadásul előtte tényleg azthittem, hogy minimum 25 éves a haverjait illetően.
Átsétáltunk hozzájuk. Konkrétan az anyja ott tvzett a nappaliban, valamit mondott neki, majd felmentünk az emeletre.
Kapcsolt zenét, beszélgettünk kicsit, aztán rámmászott és megtörtént aminek megkellett.
Pár hónapig tartott köztünk ez a szexkapcsolat.
Talán eltelt 1 év is, mire megtudtam, hogy ő is szűz volt akkor.
Ez a kérdés is arra van, hogy jól kiverd?
Legyen.
Kalandos volt. Szerintem és szerinte is. Kamara Erdőben, 15 évesek voltunk, sok volt a rovar, otthon ápolásra szorultunk.
Mindketten szűzek voltunk, én most is, mert az a csillagjegyem is.
15-15.
Elsők voltunk egymásnak.
Férfi.
Alkalminak indult, kapcsolat lett belőle.
Tudtuk, előtte sokat beszélgettünk róla.
Munkahelyen rakattantam egy gyakornokra. Szabadnapot vettem ki, es nala tortent.
A srac nem volt elottem senkivel. En 39, o 23 volt. Nekem mar jopar volt elotte, nem szamoltam. No vagyok. Alkalminak indult, de hosszabb kapcsolat lett belole. O mondta el, h nem volt meg novel. Vart addig, ami meg nem orult egy noert, ezert maradt szuz.
Megint nem kezdek ilyen fiatallal, ugyhogy privit nem kerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!