Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek arról, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha egy lány a legjobb barátjával akarja elveszíteni a szüzességét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

19 éves vagyok és még szűz. Voltak barátaim, de mindegyikkel nagyon hamar vége lett a kapcsolatnak és három hét után nem fogok lefeküdni valakivel akit alig ismerek.

Viszont már szeretném tudni milyen a szex, de úgy látom jelenleg nincs rá alkalmas férfi (mivel nem vagyok most kapcsolatban).

A legjobb barátom egy 23 éves srác, kb 1 éve ismerjük egymást. Mindent megbeszélnünk így ez is szóba került és hirtelen jött az ötlet, mi lenne ha vele csinálnám. Ő azt mondta benne lenne ha nekem is oké. Egyikünk se hajtott rá a másikra soha, szerintem mind a ketten jól nézünk ki de mindig is barátok voltunk.

Többet nem akarok tőle és ő se tőlem, viszont mivel benne teljesen megbízom, ő teljesen alkalmas erre.

Úgy beszéltük meg, hogy a szex után minden úgy folytatódik majd mint előtte.

Benne felmerült a kétely, hogy nem lesz-e majd amiatt baja a barátságunknak. Szerintetek feltétlenül, minden esetben megromlik a barátság egy ilyen eset után?

Veszít bármennyit is egy nő az “értékéből” ha ezt megteszi?

Véleményekre lennék kiváncsi.

Köszönöm

2019. aug. 14. 11:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
94%
igen, általában megromlik.
2019. aug. 14. 11:51
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Nem vesz el a nő értékéből, viszont ha utána valóban megszeretsz valakit, bánni fogod hogy nem vele vesztetted el. Ja a barátság az sose lesz ugyanolyan, ne áltassátok magatokat.
2019. aug. 14. 11:52
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
Az van, hogy az a lány, akit nagyon jól megcsinálnak, az az esetek nagy százalékában szerelmes lesz az elkövetőbe.
2019. aug. 14. 11:52
 4/18 anonim ***** válasza:
32%

Nagyon jó és miért romlana meg szerintem előre nem lehet megmondani!!

Ha ilyen csaj lenne a barátom örűlnek neki!

2019. aug. 14. 11:55
 5/18 anonim ***** válasza:
79%

Még mindig jobb mint egy random idegennel.

A barátság már nem lesz olyan mint korábban!

2019. aug. 14. 11:56
 6/18 anonim ***** válasza:
79%

"Ha ilyen csaj lenne a barátom örűlnek neki!"

Te már mindennek örülnél csak lenne valami...

2019. aug. 14. 11:57
 7/18 anonim ***** válasza:
97%
A nő nem veszíti el ettől az értékét. Személyes tapasztalatom viszont, hogy a barátság megromlik emiatt előbb utóbb.
2019. aug. 14. 11:59
 8/18 anonim ***** válasza:
93%
Hülyeség! A barát nem szexre való.f
2019. aug. 14. 12:00
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Wow...miket írtok.

Hallottatok már árról, hogy barátság extrákkal?

2019. aug. 14. 12:12
 10/18 anonim ***** válasza:
67%
Bevallják egymásnak vagy sem, de már most többet jelentenek egymásnak mint két "sima" barát. Csinálják! Ha nem teszik, akkor később bánni fogják, azt fogják gondolni azért ment tönkre a barátság, mert nem csinálták. Könnyen elképzelhető, hogy a barátságuk "átcsap" utána valami másba, de miért ne? Erről szól az élet, egészségükre és ne felejtsenek el védekezni :)
2019. aug. 14. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!