Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha egy lány a legjobb barátjával akarja elveszíteni a szüzességét?
Sziasztok!
19 éves vagyok és még szűz. Voltak barátaim, de mindegyikkel nagyon hamar vége lett a kapcsolatnak és három hét után nem fogok lefeküdni valakivel akit alig ismerek.
Viszont már szeretném tudni milyen a szex, de úgy látom jelenleg nincs rá alkalmas férfi (mivel nem vagyok most kapcsolatban).
A legjobb barátom egy 23 éves srác, kb 1 éve ismerjük egymást. Mindent megbeszélnünk így ez is szóba került és hirtelen jött az ötlet, mi lenne ha vele csinálnám. Ő azt mondta benne lenne ha nekem is oké. Egyikünk se hajtott rá a másikra soha, szerintem mind a ketten jól nézünk ki de mindig is barátok voltunk.
Többet nem akarok tőle és ő se tőlem, viszont mivel benne teljesen megbízom, ő teljesen alkalmas erre.
Úgy beszéltük meg, hogy a szex után minden úgy folytatódik majd mint előtte.
Benne felmerült a kétely, hogy nem lesz-e majd amiatt baja a barátságunknak. Szerintetek feltétlenül, minden esetben megromlik a barátság egy ilyen eset után?
Veszít bármennyit is egy nő az “értékéből” ha ezt megteszi?
Véleményekre lennék kiváncsi.
Köszönöm
Nagyon jó és miért romlana meg szerintem előre nem lehet megmondani!!
Ha ilyen csaj lenne a barátom örűlnek neki!
Még mindig jobb mint egy random idegennel.
A barátság már nem lesz olyan mint korábban!
"Ha ilyen csaj lenne a barátom örűlnek neki!"
Te már mindennek örülnél csak lenne valami...
Wow...miket írtok.
Hallottatok már árról, hogy barátság extrákkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!