Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
én utálom amikor a nő a szexet próbálja fegyvernek használni, akár megvonás, akár cél elérése. A szex az szex, azt kívánni, akarni kell, szívből kell jönnie, ha már másra használják fel, akkor nem kell.
Még olyan is volt, hogy megbántott a párom és utána megpróbált nekem kedveskedni, elnézést kérni azzal, hogy orállal letámadott.
Nem kellett, leállítottam, lehet néhányan örülnének neki, de nekem nem kell a szánalom és sajnálat szex, akármennyire szeretem. Vagy kívánja, vagy ne csinálja, nem fogok belehalni néhány nap szexmentességbe, ha éppen nincs kedve
Mi az hogy igazságos?
- Ha X nem akar lefeküdni Y-nal, akkor nem köteles. Ha Y szerint ez "megvonással büntetés", akkor biztosan nagyon szarul fogja érezni magát akkor is, ha X nem büntetni akart, csak annyira haragudott, hogy tényleg nem volt kedve.
- Ha X tényleg fegyelmezésre használja a szexet, akkor ott nagyon nagy bajok vannak, X hamar egyedül fogja találni magát.
- X-nek egy ponton érdemes felmérnie, hogy mi a fontosabb. Sajnos két dolog nem megy együtt a szexuális kizárolagosság (hűség) és a monopol helyzettel való visszaélés. Sok X abban a félreértésben van, hogy Y az övé, hűségesnek kell lennie, ergo úgy nyitja-zárja a csapot ahogy akarja. Sajnos ha sokáig zárva van a csap, akkor Y félre fog menni. Ez az aszimmetrikus helyzetek velejárója.
- Vagyis a fentiek alapján, ha X átmenetileg nem akar lefeküdni a Y-nal, mert vita van köztük, az rendben van, de ha helyzet elhúzódik akkor tudnia kell, hogy Y máshol fog keresgélni és/vagy szakítás lesz.
- Amúgy olyanról is hallottam, ahol X a pasi volt, Y pedig a csaj.
Szerintem ne tedd!
Nem egy kutyával vagy akot idomítani kell és a szex nem jutalomfalat.
Persze nem kell minden este füstölni az ágynak de az hogy viselkedést kondícionálsz szexszel az szerintem szánalmas.
Én mikor összejövök valamivel akkor 2 dolgot szoktam kikötni:
1. nem akarom hallani az ominózus "semmi" kifejezést (mind tudjuk miről beszélek)
2. nem kezd el szexmegvonással büntetni
Ha valami baj van akkor azt el kell mondani és ha valamit a nő el akar érni a férfinál akkor ne idomítással kezdjen hanem gondolja át hogy vajon miért nem akarja a férfi megcsinálni.
Én nem sújtom szándékosan, egész egyszerűen úgy viselkedett, hogy soha többé nem volt kedvem lefeküdni vele. Nem válhattunk el több okból sem. Arról nem tehetek, hogy a hülyeségével tönkretette a vágyat bennem.
Nem tartom rabláncon, megengedtem, hogy más nővel pótolja, mivel válni nem tudunk. Sajnos nem érdekel még az se, hogy pótolja-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!