Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igazságos egy pasit szexmegvon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazságos egy pasit szexmegvonással sújtani?

Figyelt kérdés

2019. szept. 4. 14:51
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

én utálom amikor a nő a szexet próbálja fegyvernek használni, akár megvonás, akár cél elérése. A szex az szex, azt kívánni, akarni kell, szívből kell jönnie, ha már másra használják fel, akkor nem kell.

Még olyan is volt, hogy megbántott a párom és utána megpróbált nekem kedveskedni, elnézést kérni azzal, hogy orállal letámadott.

Nem kellett, leállítottam, lehet néhányan örülnének neki, de nekem nem kell a szánalom és sajnálat szex, akármennyire szeretem. Vagy kívánja, vagy ne csinálja, nem fogok belehalni néhány nap szexmentességbe, ha éppen nincs kedve

2019. szept. 4. 15:40
 12/23 xKakashix ***** válasza:
24%
persze aztán majd sírsz ha megcsal :D mindenkinek vannak igényei, amiket csak úgy nem lehet megtiltani/elvenni mástól
2019. szept. 4. 15:42
 13/23 anonim ***** válasza:
84%
Sok sok sok évvel ez előtt mikor még huszon éves voltam és a párom nagyon felidegesített, én azt tettem hogy egyszerűen nem értem hozzá, hideg voltam mint egy szikla. Szegény lány nagyon kiborult és nekem sem volt ínyemre az ilyen "büntetés", inkább leültünk és megbeszéltük vele hogy mi volt a bajom. Én nem alkalmaznék szex megvonást, mert az úgy megroppanthatja a kapcsolat gerincét hogy lehet többé nem is áll helyre. Te örülnél annak ha tőled azt vonnák meg amiért oda vagy? Ha megcsalt vagy bunkó volt veled ülj le vele és mondd el hogy ha fontos vagy neki akkor változtasson mert így el fog veszíteni. Tudod gyakran mi pasik elmegyünk vadászni ha biztos a háttér de amint veszélybe kerül a ház békéje akkor a farkunk behúzzuk.
2019. szept. 4. 15:43
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
ennél nyíltabban nem is közölhetnéd hogy a psid szar az ágyban,vagy középszerű...ha erre ő is ráeszmél,na akkor jön a félrekefélés.
2019. szept. 4. 15:59
 15/23 anonim ***** válasza:
75%
Tulajdon képpen kit is büntet ezzel mert úgy neki sincs szex nem csak neked. Vagy lehet hogy elég neki a maszti. Vagy 0 libidó ? Rosszabbik eset ,ha más kukijába ül míg te büntibe vagy. Ez szánalmas
2019. szept. 4. 16:18
 16/23 anonim ***** válasza:
80%

Mi az hogy igazságos?

- Ha X nem akar lefeküdni Y-nal, akkor nem köteles. Ha Y szerint ez "megvonással büntetés", akkor biztosan nagyon szarul fogja érezni magát akkor is, ha X nem büntetni akart, csak annyira haragudott, hogy tényleg nem volt kedve.

- Ha X tényleg fegyelmezésre használja a szexet, akkor ott nagyon nagy bajok vannak, X hamar egyedül fogja találni magát.

- X-nek egy ponton érdemes felmérnie, hogy mi a fontosabb. Sajnos két dolog nem megy együtt a szexuális kizárolagosság (hűség) és a monopol helyzettel való visszaélés. Sok X abban a félreértésben van, hogy Y az övé, hűségesnek kell lennie, ergo úgy nyitja-zárja a csapot ahogy akarja. Sajnos ha sokáig zárva van a csap, akkor Y félre fog menni. Ez az aszimmetrikus helyzetek velejárója.

- Vagyis a fentiek alapján, ha X átmenetileg nem akar lefeküdni a Y-nal, mert vita van köztük, az rendben van, de ha helyzet elhúzódik akkor tudnia kell, hogy Y máshol fog keresgélni és/vagy szakítás lesz.

- Amúgy olyanról is hallottam, ahol X a pasi volt, Y pedig a csaj.

2019. szept. 4. 16:22
 17/23 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem ne tedd!

Nem egy kutyával vagy akot idomítani kell és a szex nem jutalomfalat.

Persze nem kell minden este füstölni az ágynak de az hogy viselkedést kondícionálsz szexszel az szerintem szánalmas.

Én mikor összejövök valamivel akkor 2 dolgot szoktam kikötni:

1. nem akarom hallani az ominózus "semmi" kifejezést (mind tudjuk miről beszélek)

2. nem kezd el szexmegvonással büntetni

Ha valami baj van akkor azt el kell mondani és ha valamit a nő el akar érni a férfinál akkor ne idomítással kezdjen hanem gondolja át hogy vajon miért nem akarja a férfi megcsinálni.

2019. szept. 4. 16:41
 18/23 anonim válasza:
100%
Majd megcsal aztan nézelődhetsz
2019. szept. 4. 17:02
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha a szexet eszközként akarod használni egy kapcsolatban, akkor jó úton haladsz vele a felé, hogy a szexuális életeteket tönkretedd - és azzal együtt majd a kapcsolatotokat is.
2019. szept. 4. 17:02
 20/23 anonim ***** válasza:

Én nem sújtom szándékosan, egész egyszerűen úgy viselkedett, hogy soha többé nem volt kedvem lefeküdni vele. Nem válhattunk el több okból sem. Arról nem tehetek, hogy a hülyeségével tönkretette a vágyat bennem.

Nem tartom rabláncon, megengedtem, hogy más nővel pótolja, mivel válni nem tudunk. Sajnos nem érdekel még az se, hogy pótolja-e.

2019. szept. 4. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!