Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nyitottak már rád?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitottak már rád?

Figyelt kérdés
Mit csinaltal éppen, és ki látott meg?

2019. szept. 2. 21:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Éppen masztiztam. Tök égő volt,mert az öcsém nyitott rám!
2019. szept. 4. 20:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen, a párom öccse nyitott ránk, miközben a barátnőm kutyában pucsított előttem... mondani sem kell.. elég kellemetlen napok következtek ezután :D
2019. szept. 7. 20:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen, igen.

A férjem anyja nyitott ránk, a párom éppen akkor nyalt ki. Aztán nyilván abbahagytuk. Mikor kimentünk, 30!! percig kioktatott minket. Pedig akkor már a férjem volt. 😂😂😂

2019. szept. 29. 18:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Igen! A nő kamasz lánya miközben miközben a dolgok közepénél jártunk!
2019. okt. 5. 19:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Tesóm

Épp szoptam

20/l

2019. okt. 5. 20:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy haveromnál voltunk vendégségben hosszú hétvégén barátokkal. Bementem zuhanyozni és haverom anyukája kérdezte, hogy van e bent valaki. 2 csaj a társaságunkból mondta, hogy "nincs, tessék menni nyugodtan". Mielőtt szólhattam volna már bent is volt de kozben hatrafele magyarazott, igy kb elert a furdokadig mire megfordult. Ott kuporogtam budosbogar pozban, probaltam ugy helyezkedni hogy se a repam se a zacskom ne logjon ki. Égtem mint a rongy😁 40f
2019. okt. 5. 21:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Az exem lánya, persze szex közben. De utána csak az anyjával beszélt róla. De már rég volt, ma már csak a macska néz minket közben.
2019. okt. 5. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!