Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért kevésbé nyitottak az alkalmi vagy egy éjszakás vagy akár hosszabb távú de szeretői kalandokra?
Az egyéjszakásra én sem vagyok nyitott, mivel nem akarok lenni senkinek sem az egyszer használatos rongya.
De ha vonzódunk egymáshoz, és ismeretség után úgy alakulna h néha összejárnánk szexelni a pasival az ellen nincs kifogásom.
Izlandon sem kevésbé XX a nők DNS-e, ott valahogy mégsem működnek annyira másképp.
Csak halkan: a szóban forgó viselkedésért idehaza a férfi menőnek tartják, a nőt qrvának...
Én például azért, mert ha egy pasiról derül ki hogy alkalmizik velem őt hátbaveregetik és megkérdezik tőle milyen vagyok az ágyban, engem meg elkönyvelnek egy könnyűvérű ribizlinek, aki onnantól hiába mondja hogy pl.csak egy alkalom volt sokan úgy lesznek vele hogy ja persze, biztos már most a fél város átment rajta stb. Történt ilyen barátnőmmel, én ettől félek. Meg nincs is igényem rá, lehet másnál is ez az ok. Ha nincs fél évig szex én akkor se kívánom annyira hogy egy random pasival csináljam, míg pl a pasiktól ennyi időt el se tudok képzelni a korosztályomban.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!