Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal egyutt voltunk, és ránk nyitottak, nektek volt mar ilyen?
Figyelt kérdés
Mi lett belole? Szoba került utana a dolog? Ki és mit látott?2019. aug. 25. 18:48
1/7 anonim válasza:
Apám lovaglás közben, bátyám masztizás közben, exem anyja szopás közben... Valahogy szerencsétlen vagyok ebben a dologban:D
2/7 anonim válasza:
Még nem volt. Ezért kellene kopogni mielőtt valahova benyit az ember.
3/7 anonim válasza:
párom anyja miközben lovagoltam
én anyukám amikor análisan volt bennem a párom és onnan tudhatta hogy a popsim fölé guggolva csináltuk háttal az ajtónak
nem került szóba a dolog, de azóta mindkét szobán zár van cserélve
4/7 anonim válasza:
Bejott parom apjanak haverja le szoptam
5/7 anonim válasza:
Ajtó, bszki, ajtó. Meg zár.
Fel vannak találva már évszázadok óta, tessék szépen használni.
6/7 anonim válasza:
Nem volt, nálunk van zár az ajtón és tudnak kopogni a család tagjaink 😂😂
7/7 anonim válasza:
Tesóm szopás közben
18 voltam
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!