Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek is tetszik, ha egy férfi többet mutat magából?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy ha kicsit kivágottabb (de azért még nem búzás) vagy ujjatlan felsőben vagyok, néha rám mosolyognak lányok, míg egy normál pólóban nem. Mindez annak ellenére, hogy nincs jó testem. Lehet az öltözködés miatt, vagy csak véletlen?2019. szept. 2. 20:37
3/6 anonim válasza:
Igen, tetszik nekik! Múltkor kíváncsiságból felvettem egy testrefeszülő rövidujjú inget félig kigombolva (pár éve edzek már amúgy) és érdekes volt nézni a reakciókat. A nőknek tetszettem, de sok fiúnak is, a férfiak többsége valószínűleg melegnek gondolt. Megfogadtam, hogy inkább maradok a pólónál, egyszer elég is volt, hogy mutogassam magam.
4/6 anonim válasza:
Attól függ ki az a férfi és hogy néz ki... nem kell állig felöltözni, de de pojácának lenni sem. Az "izompólós" magamutogató férfiakat a nők jelentős része "páváskodó" beképzelt figurának tartja.
6/6 anonim válasza:
Nekem bejön, ha egy férfi játszik a megjelenésével
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!