Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy nem ért meg engem a barátom? Mit csinaljak vele? (Többi lent )
Figyelt kérdés
Annyira akaratos néha ugy érzem egyáltalán nem is érdekli hogy én mit akarok. Hiába beszéltünk róla semmi értelme nincsen . A szexben is tok erőszakos egy idő után és már teljesen el ment tőle a kedvem. Pár napja pl misszionariusban csináltuk egyszer csak meg szólalt hogy most kicsit durvabban akarja ( de nekem már alapból elég durva volt ) és hiába mondtam h én nem akarom tényleg mint aki meg sem hallja amit mondok . Aztán én próbáltam el lökni magamtol amit biztosan ő is észre vett de semmi.. szoltam is nem 1x hogy elég de ő csak folytatta es annyit mondott hogy még neem elég . Biztos hogy látta rajtam hogy fáj és még mondtam is erre pedig azt válaszolta hogy "bird ki "... A labammal is probaltam le tolni magamról de akkor csak meg fogta a lábam és le szoritotta. Teljesen olyan érzésem volt mint akit meg eroszakolnak...Már karmoltam a hátát mindent csináltam de akkor sem hagyta abba. Szerintem én mindent meg tettem hogy kimutassam azt hogy nekem nem jó. Máskor is elég durva volt és most megbeszeltuk hogy nem lesz az de mégsem jött össze. Nem tudom mi baja lehet elvileg szeret. Már 2 éve vagyunk együtt. Mindketten 22 évesek vagyunk. Előre is köszi a válaszokat.2019. szept. 1. 11:46
1/15 anonim válasza:
önző, farkavezérelt hülyegyerek
dobd ki, s keress egy férfit!
2/15 anonim válasza:
Tulajdonképpen megerőszakolt.Akaratod ellenére olyat tett amit te nem szeretnél.Én azonnal kirúgnám
3/15 anonim válasza:
Szakítás az egyetlen megoldás, ha neked nem tetszik ez az egész akkkr nincs értelme együtt maradni. Egy önző fsszopo.
4/15 anonim válasza:
Nem csak a bokorból rád rontó csöves lehet erőszaktevő.
A legtöbb nemi erőszakot kapcsolaton (vagy családon) belül követik el. Ahogy a barátod is tette.
Hogy mit tehetsz? Kivághatod, mint a macskát szrni.
5/15 anonim válasza:
#2 jól mondja! Bárhogy is szépítjük ez erőszak.Ez a fickó egy beteg f asz,ha önmagadtól nem jössz rá hogy dobni kell a g ecibe akkor nálad is elég nagy gondok lehetnek agyilag.Ez egy önző,erőszakos,beteg állat aki "elvileg szeret" miközben megerőszakol... remélem az 3-ik évfordulótokra szép ajándékot kapsz!
6/15 A kérdező kommentje:
Ja és még azt ki felejtettem hogy vereztem is. Utana vettuk eszre hogy ágy is véres lett.
2019. szept. 1. 12:09
8/15 anonim válasza:
Ha jót akarsz magadnak, akkor azonnal számítasz vele. Ez csak egyre rosszabb lesz.. Nem normális a "pasid"
9/15 anonim válasza:
*szakítasz.. Bocsi autokorrekt #8 voltam
10/15 anonim válasza:
Sajnálom, de azért volt olyan érzésed, mintha meg lennél erőszakolva, mert megerőszakolt. Dobd ki a k.va anyjába, és örüljön ha nem teszel feljelentést. Fiatal vagym ég ahhoz, hogy kukázd az önbecsülésed és egy olyan fickót tűrj el, aki nem érti mi az a nem, és lekullantja ha fájdalmat okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!