Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még soha nem dicsérték meg a puncimat, az azt jelenti, hogy csúnya?
Az ilyen kerdesekrol mindig az jut az eszembe hogy: "Alamuszu nyuszi nagyot ugrik."
Hany eves vagy? Latta egyaltalan valaki hogy megtudja dicserni? Bocsi a kerdesert, de ez a tobbesszam picit furi mert vagy arra gondolunk hogy nem lattak meg es nem tudod tetszike egy sracnak, vagy pedig lattak mar (Hangsulyoznam a tobbes szamot) es te nem vonod le a kovetkezteteseket.
Lehet en vagyok vele egyedul igy, de ami nekem nem tetszik arra nem indulok be. Es a ferfiaknal azert eleg egyertelmu ha felizgult.
Embere válogatja ki mit tart szépnek és "csúnyának".
Neked mi a véleményed a sajátodról?
Neked tetszik vagy csunyának tartod?
Hasonlítottad már össze más puncikkal?
Ha megnézel pár képet akkor fogsz találni szebbet is meg csunyábbat is. Lehetőleg ne modellekét nézd ami ki van sminkelve hanem amatőr házi képeket.
Ha mutatsz egy képet akár privátban akkor tudok rá mondani egy szubjekt igazságos véleményt.
11-es vagyok. Ne legy buta/naiv. Itt csak ugy ne kuldj kepet senkinek.
(Gondolom ezt nem kell mondani, de azert hatha.)
Három partnerem volt, egyik se dicsérte meg. Olyan mondjuk nem volt, hogy nem izgultak fel rá és én úgy láttam, hpgy szeretik nézegetni.
De nyilván meg volt az oka, hogy nem dicsérték. Én dicsértem mindháromnak a farkát.
*11/*13.
Attól, hogy küld egy anonim képet a nemi szervéről még senki nem fogja felismerni.
Ugyanis nem az arcát a testét kell véleményezni.
így egyértelmű, hogy nem arról kell képet küldeni.
Abban igazad van, hogy aktuális partnerkapcsolatban nem biztonságos egymásnak meztelen képeket küldözgetni, mert később vissza lehet élni vele.
Ezért kell azt is okosba csinálni, és nem egész alakosat vagy környezet által felismerhetőt küldeni.
Nem is azt keri a kerdeseben hogy jellemezzetek a puncija kinezetet. Mibol szuritek ezt le de komolyan?
Nem kapott meg ra pozitiv vissza jelzest, ennek a miertjere kivancsi hogy jelenthetie azt hogy csunya? Nem egy szakasznyi idegen sracnak akarja megmutatni hogy szep-e? Illetve leirasban megkerdezi hogy minket zavare a csunya punci? Ott se az van hogy az ove zavar-e minket.
Arra meg minden okoskodas es latvany nelkul tudtok valaszolni hogy szerintetek a dicseret hianya azt jelenti-e hogy csunya vagy szimplan nem lett megdicserve.
(Van olyan hogy valamit szepnek talalok de nem dicserem meg. Gondolom egyedul vagyok ezzel a bolygon.)
Elozo vagyok (17#)
De ha en ertettem felre. Elnezest mindenkitol, gondolom majd a kerdezo megmondja. :D
17-18, dehogy Te értetted félre... ha tudnád, hány privátot kaptam...
Örülök, hogy legalább Te (és még néhányan) értették, mire gondolok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!