Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya pasik! Jönnek a szexrobotok, örültek neki?
Figyelt kérdés
Humanoid formájú robotok, mesterséges intelligenciával felturbózva, amik jobban fognak k.ni, mint az igazi nők.
Így aztán mindenkinek lesz fullos csaja, aki sose hisztizik. Álomélet, nem? :DDD
2019. aug. 14. 12:49
1/18 anonim válasza:
Nekem nem! Én akkor is maradok a hús - vér nőknél, még akkor is, ha csúnyább az átlagnál.
2/18 anonim válasza:
Sose lesz olyan robot bármennyire is élethű, MI-val turbózott ami pótolni fogja a valódi hús-vér partnert.
3/18 anonim válasza:
Á, nem tudom megfizetni, mert csak 199 ezer a havi nettóm. :-(
4/18 anonim válasza:
2-3 millióért itt szerinted hány ronda veszi majd meg?
5/18 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseriteni de már most is vannak!
Rosszlányok. Igaz közösen használják de jó fajták.
6/18 anonim válasza:
Csak ronda pasiknak van jő nője ha szétnézel bárhol..
8/18 anonim válasza:
A jobb kezednél nincs jobb szerető, ráadásul ingyen van.
9/18 anonim válasza:
Az a ronda pasas akinek jó nője van, a pénzes.
A nő meg meg is éri a pénzét, olyan is...
10/18 anonim válasza:
Ha jobban belegondolok valószínű még jobb is lesz mint egy igazi nő. Nem hazudik, mindig ráér, nem posztol képeket cicákról, lovakról. Még talán feleségül is veszem majd ha lesz ilyenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!