Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Vak sráccal való szexuális élményetekről tudnátok írni?
Figyelt kérdés
Bármilyen sztori jöhet, izgat a téma... 34 N#szexi #meztelen #szexualitás #tapasztalat #társkeresés #sztori #vak #izgalmas #alkalmi #látássérült
2019. aug. 30. 22:37
11/21 A kérdező kommentje:
Az érdekelne, hogy hogyan kellene/kellett volna viselkedni egy ilyen sráccal. Tényleg mindent előre meg kellett volna beszélni vele? Ilyenkor mindenképp a látó fél csinál kb mindent? Meg érdekelnek a szaftos sztorik is...
2019. aug. 30. 22:59
12/21 anonim válasza:
Egy szegény látássérültet arra használtál volna 34 évesen, hogy a beteg vágyaidat elégítse ki? Nem kispályás ribizli vagy.
13/21 A kérdező kommentje:
Ő sem egy szentlélek és miért ne érdemelnének a látássérült emberek is a szexualitásból egy szeletet? Helyes srác volt, tetszett,én meg nem vagyok egy önző típus... ezen az oldalon nem kellene semmin meglepődni! ;)
2019. aug. 30. 23:16
14/21 anonim válasza:
Kérdező! Tökre igazad van,egy vak férfinak is jár a boldogság és ha ez egy 34 éves nő puncijától adatik meg akkor legyen úgy! Tegyél róla hogy legyen saját történetetek, csak legyél természetes. Ne pörögj rá hogy óvatlanul megbántod,hidd el tudni fogja kezelni.
16/21 anonim válasza:
Beszélj hozzá más hangon, úgy sem derül ki, hogy ugyanaz próbálkozik 😁
17/21 A kérdező kommentje:
Azért bízom benne, hogy egyszer valamikor egy messzi-messzi galaxisban majd olvassa ezt a kérdést egy olyan lány/nő is, aki őszintén megírja a tapasztalatait, amiben sajnos nekem nem volt részem....
2019. aug. 31. 12:20
18/21 anonim válasza:
Nem tudom pontosan mire is lennel kivancsi, de ne kezeld ugy mint egy fogyatekost. Mi ugyan nem latjuk az o fejukkel a vilagot de meglepodn mennyire jol tajekozodnak, sokszor ijesztoen magabiztosan mennek es altalaban a tobbi erzekszervuk felerosodik a latas hianya miatt. Szoval nem hinnem hogy egy ilyen pasival mindent neked kellene csinalni, tudja hol vagy tud kozeledni, szexben sem neked kell pakolgatni ide oda, hidd el tudni fogja mit hol keressen;)
19/21 A kérdező kommentje:
Nem kezeltem fogyatékosként, számomra ő egy különleges férfi volt, akire vigyáztam séta közben, akit olyan jó volt átölelni, akit olyan jó volt hallgatni (be nem állt a szája a kis Lükének), akinek vágytam a csókjára, sőt, sokkal többre. De ez már a múlt, marad az ábrándozás. That's life.
2019. aug. 31. 20:55
20/21 anonim válasza:
Sajnos nem tudok beszámolni ilyenről de ne tartsd magad vissza. Beszélgess vele dícsérd, hogy milyen jól néz ki és egyre haladva majd az élmény is meglesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!