Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi történik, ha valaki elnyomj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik, ha valaki elnyomja magában a szexuális vágyait?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 18 éves szûz lány vagyok és úgy tervezek, hogy nem fogok szexelni, mert félek valamitõl (,ami gyerekes), de a vágy egyre jobban növekszik bennem.Soha nem maszturbáltam vagy ehez hasonló.
2019. aug. 29. 15:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne nyomd el!Nem lehet!
2019. aug. 29. 16:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Előbb utóbb be fog golyózni az illető
2019. aug. 29. 16:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Mi az amitől félsz???
2019. aug. 29. 16:05
 4/10 anonymousreview60 ***** válasza:
#1: El lehet nyomni. Ekkor lép életbe #2.
2019. aug. 29. 16:08
 5/10 anonim ***** válasza:
71%

Nem értem mitől félsz annyira hogy soha ki se próbáld :D

ha nem kamu a kérdés és van aki fél stb, annyi történik hogy bekattansz, ahogy én a magány és a testi közelség hiány miatt. Egyetlen egyszer volt barátnőm, ha csak sétáltunk már akkor is vigyáztam rá ahogy csak lehetett, ha törődő normális szerető fiút fogtok ki, akkor a szexbe se lesz semmi gáz, ha van aki vigyázik rád és szeret :) Én meg attól paráztam hogy elcseszem, béna leszek, a kapcsolat végén már csak attól paráztam hogy csak engem érdekelt szinte a dolog, aztán ennyi volt. Engem mondjuk nem csak a szex miatt érdekelne végre egy kapcsolat, de tapasztalatból mondom hogy annak is kell lennie egy kapcsolatba, én legalábbis úgy éreztem hogy kicsit se kíván, ez zavart, ez is egy "váló ok" volt. De hát a mai világba kereshet már az ember hűséges lányt maga mellé... Hiába.

Good luck then :D

18f

2019. aug. 29. 16:21
 6/10 anonim ***** válasza:

pár gondolat erről

1.igazuk van az előttem szólóknak,elfojtás ,frusztráció,zavart viselkedés-kettyós leszel

2.nem ismerjük a probléma okát,gyerekesnek állítod be,mégis komoly problémát okoz,hiszen meggátol a testi érintkezés kialakulásában

3. Magyarországon statisztikailag az egy főre jutó 18 éves szűz lányok aránya a gyk-n a legnagyobb

4. ha a kérdésben feltett probléma létező,felejtsd el a 3-ast

5.Kezdj el maszturbálni,hiszen a Te tested,fedezd fel,kényeztesd magad. Ha a test örömét leli a lelked is jól lesz.kb ennyi. nem mellesleg mi az a gyerekes félelmed?

2019. aug. 29. 16:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés.
2019. aug. 29. 16:28
 8/10 anonim ***** válasza:

18 évesen szűzen én is ezt mondtam én is féltem

Aztán 21 évesen legyőzött a vágy és a szerelem

2019. aug. 29. 16:30
 9/10 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, egyébként a legtöbb ilyen lány, (már ha nem kamu a kérdés) általába akárkivel elveszitené, pedig kapcsolatba az igazi. Inkább várok én is egy szerető elfogadó lányra, mint hogy valaki kitessékeljen utána az ajtón :D Mondjuk hiába keresem úgy tűnik én is arra sem lennék jó a mai lányoknak :3
2019. aug. 29. 16:36
 10/10 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Láttál már gumi labdát amit a víz alá nyomtak? Na az a vágyad.
2019. aug. 29. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!