Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történik, ha valaki elnyomja magában a szexuális vágyait?
Nem értem mitől félsz annyira hogy soha ki se próbáld :D
ha nem kamu a kérdés és van aki fél stb, annyi történik hogy bekattansz, ahogy én a magány és a testi közelség hiány miatt. Egyetlen egyszer volt barátnőm, ha csak sétáltunk már akkor is vigyáztam rá ahogy csak lehetett, ha törődő normális szerető fiút fogtok ki, akkor a szexbe se lesz semmi gáz, ha van aki vigyázik rád és szeret :) Én meg attól paráztam hogy elcseszem, béna leszek, a kapcsolat végén már csak attól paráztam hogy csak engem érdekelt szinte a dolog, aztán ennyi volt. Engem mondjuk nem csak a szex miatt érdekelne végre egy kapcsolat, de tapasztalatból mondom hogy annak is kell lennie egy kapcsolatba, én legalábbis úgy éreztem hogy kicsit se kíván, ez zavart, ez is egy "váló ok" volt. De hát a mai világba kereshet már az ember hűséges lányt maga mellé... Hiába.
Good luck then :D
18f
pár gondolat erről
1.igazuk van az előttem szólóknak,elfojtás ,frusztráció,zavart viselkedés-kettyós leszel
2.nem ismerjük a probléma okát,gyerekesnek állítod be,mégis komoly problémát okoz,hiszen meggátol a testi érintkezés kialakulásában
3. Magyarországon statisztikailag az egy főre jutó 18 éves szűz lányok aránya a gyk-n a legnagyobb
4. ha a kérdésben feltett probléma létező,felejtsd el a 3-ast
5.Kezdj el maszturbálni,hiszen a Te tested,fedezd fel,kényeztesd magad. Ha a test örömét leli a lelked is jól lesz.kb ennyi. nem mellesleg mi az a gyerekes félelmed?
18 évesen szűzen én is ezt mondtam én is féltem
Aztán 21 évesen legyőzött a vágy és a szerelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!