Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim nem akar análisan (nekem) semmit sem pedig a volt barátommal imádtam. Hogyan vegyem rá?
Figyelt kérdés
2019. aug. 30. 08:14
2/14 anonim válasza:
Ha taszítja akkor hagyd .ne erőltesd. Max azt tudod tenni ,hogyegy anál dugót be teszel a popsidba
3/14 anonim válasza:
Hát ez általában fordítva szokott lenni, nekem a csajom nem engedi pedig az elején belement és élvezte is.. De a lényeg hogy ha nem akarja ne erőltesd.
4/14 anonim válasza:
Létezik ilyen??
Nekem kicsit hihetetlen mivel olyan nőm se volt aki egyáltalán engedett bolna valamit is popsival!
5/14 anonim válasza:
Mondd neki, hogy dugj seggbe.🤷♂️
6/14 anonim válasza:
Én pasiként nem vágyom análra, hiába kérne rá barátnőm, nem igazán tudnám megtenni, szóval hagyd, ne erőltesd, ő ilyen.
7/14 anonim válasza:
Sehogy, nem kell erőltetni. Létezik én is ilyen vagyok. N
8/14 anonim válasza:
idővel úgy is belemegy és kipróbálja veled, csak kis bátorítás és beszélgetés kell, ahol felvázolod neki, hogy te neked ez jó és kívánod is és legalább próbáljátok meg
9/14 anonim válasza:
Amikor raulsz a popsidba ted a farkat , ne a puncidba.
Engem sem vonz az anal szex bocsi, simi az oké de nem teszek be oda semmit, szerintem undorító.
Bármit csak azt ne.
10/14 anonim válasza:
Ne kerdezd csak rakd át majd rájön milyen jó is az!
Bár nekem lenne ilyen hogy ő kívánja es nem kell könyörögnöm érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!