Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol szoktak szexelni azok az emberek, ahol egyikőjüknek sincsen önálló lakhatása?
Figyelt kérdés
Én csak egy szobát bérlek egy lakásban, a párom pedig még kollégiumban lakik.2019. aug. 30. 07:47
1/9 anonim válasza:
Len az utszán. Pedg ott nincsen szerelem.
2/9 anonim válasza:
A külön szoba már jó. Egyébként meg ahol tudnak. Kocsi hátsó ülése, szabadban, kolesz wcben.
3/9 anonim válasza:
Amig otthon laktam is tudtam a baratommal lenni a szobamban csak csendben kellett lenni. Lehet autoban, jo ido eseten extrem hely pl egy sotet parkban, ki lehet venni egy szobat valahol...
Mi mindig megoldottuk.
De ha szobat berelsz ott nem lehet csendben szexelni?
4/9 anonim válasza:
Egy hotelben, autóban, esetleg egy rendes haverodnál akinek már van albija és pár órára kölcsön adja
5/9 anonim válasza:
Én is csak szobát bérlek meg a szexpartnerem is
Ha nincs itthon senki akkor nálam . Ha vannak és nála is üres a lakás akkor a pasinál
Ha mind kettőnknél vannak akkkor kiveszünk egy szobát. Ha nincs szoba és jó az idő akkor ki megyünk a rétre.
Még lehet oldani .
6/9 anonim válasza:
ha semmi pénzetek nincs, akkor marad a "bezárkózom a szobába" és a "már előre nézem, hogy kinél mikor lesz üres a lakás és írom a naptáramba"
7/9 anonim válasza:
Mi vidéken lakunk es itt csordogal egy kis folyo. Mi leszoktunk menni horgaszni.:) persze csak plédet viszunk magunkal de senkinek nem esett le eddig. Vagy kapcsolunk egy filmet es rá hangosittunk.
8/9 anonim válasza:
Autóban, elmentek kirándulni-túrázni egy közeli erdőbe, kivesztek egy szobát egy olcsó motelben, mozi hátsó sorában, barátoknál, szórakozóhely mögött este a falnak döntve :) 37/N
9/9 mikeXxX válasza:
8# A számból vetted ki a szót ! Csak nem találkoztunk 😂😂😂?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!