Ismertek olyan családot, ahol az egyikőjüknek sok gyerekük van, a másikuknak nem sikerül a baba?
Abból szoktak kiindulni, hogyha sok a gyerek a családban, akkor az egy termékeny család, és mindenki könnyen esik teherbe majd.
Tudtok kiugró példát?
Nekem(44 éves vagyok) 3 gyerekem van,a bátyám nem kapkodta el-46 éves-és eddig még csak 1.Bár,még akarnak....
Apukámék 4-en voltak testvérek.Ehhez képest a legidősebb fiúnak nem született gyereke,Apukám ikertestvérénél 3 gyerek született(ám egyiknek sincs gyereke,holott már mindhárman 40 év körüliek),a legkisebb testvérüknek szintén 3 gyereke van(ott mindháromnál van gyerek,2-nél 2 gyerek,egyiküknél 1.)
Anyukámnak 1 testvére van,Neki 2 gyereke.Ott csak az egyiknél van 1 gyerek(nem is lesz több,már 50 éves lesz a csajszi),a másik is már a negyvenes évei közepén jár,ott sem lesz már gyerek.
Köszönöm a válaszokat. Pont ilyenre gondoltam.
Ismerek én is egyet, csajszi meddő, 3 másik testévre meg 2 gyereken túl vannak.
Tudok egy meglepot. Szomszéd lányok ikrek. 30koruliek. Egyiknek van ket 9eves ikerpár kislánya (ketpeteju) es egy harmadik kb 2eves kislánya.
Másiknak nincs gyermeke. Egypetejuek amugy a csajok.
7-es meg a 4es vagyok, de egész pontosan tudom h szeretne mert együtt járunk a Kaaliba. Vagyis mar csak jártunk, mert nekem ugy összejött. És azt is tudom, mert hát azért sokat dumálgatunk, hogy nem ffi oldalon van a baj náluk hanem sajna nála. Van ilyen..
Olyat is ismerek ők is ikerlányok, hogy mindkettőjük meddő. :S ők is egypetéjűek de ők sajnos alapból nem egészségesek. Egyik csípőficamos lány másik gerincbeteg. Persze nem emiatt nem lehet babájuk hanem mert mindkettőnek méhenkívüli miatt mindkét petevezetője és petefészke odalett.. szörnyű dolgok ezek, meg az is hogy azt hiszik, hogy a genetika ne lehetne így szelektív. Sajnos lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!