Ismertek olyan családot, ahol az egyikőjüknek sok gyerekük van, a másikuknak nem sikerül a baba?
Figyelt kérdés
Abból szoktak kiindulni, hogyha sok a gyerek a családban, akkor az egy termékeny család, és mindenki könnyen esik teherbe majd.
Tudtok kiugró példát?
2017. júl. 28. 15:00
11/14 anonim válasza:
Mi 6an vagyunk tesók, de csak mert anyu 2szer abortuszon volt. Páromék 3an. Mi 4,5 évet vártunk 4. lombikból lett a fiunk, tesó nem sikerült.
12/14 A kérdező kommentje:
Anyudnak, hogy lett ennyire könnyen babája, hogy 2 abortusza is volt, és még 6 gyereke :o Durva.
Téged sajnállak :( Kínlódás az ilyen
2017. júl. 28. 17:11
13/14 anonim válasza:
Nálunk is ez van. Én sajnos már attól is teherbe esem, ha egy férfi biciklire ránézek. Legutóljára Mirena spirál mellett lettem terhes 2014-ben, pont 40 évesen. Nem tartottam meg, hiszen nem véletlenül volt a spirálom sem, kisebbik gyerekem tartós beteg/fogyatékkal él, nem tudnánk és nem is akarnánk több gyereket bevállalni, ha anyagilag meg is oldhatnánk, az időbe és energiába egyszerűen nem fér bele, a nagyobbik gyerekünkkel a rengeteg orvos/kórház és fejlesztések mellett így sincs elég idő foglalkozni. 20-as éveim elején is volt egy terhességem, de egy súlyos baleset során elvetéltem, aztán műtétileg befejezték a kórházban. Nővérem idén lesz 45, vagy tizenévig próbálkoztak, volt vetélése, aztán mesterséges úton sem sikerült sajnos, ő végül elengedte, nem betegedett bele szerencsére, boldog így is hála az istennek, örökbe fogadni sem szeretnének. Berendezkedett a gyermektelen életre. Engem a 3 évvel ezelőtti eset után elkötöttek, a férjemmel együtt, van még jópár év a menopauzáig valószínűleg, nem akarom mégegyszer ezt az egészet átélni. Nincsen igazságosan "elosztva" ez sem, mint semmi az életben.
14/14 A kérdező kommentje:
Sajnállak téged is, ez sem egy jó verzió , és a tesódé sem.
Most már többször nem történik meg, ha párod, és te is tettetek róla, nagyon remélem egyiket sem kell majd átélnem.
Nem várt babát sem, és azt sem, hogy várjuk de nem jön
2017. júl. 28. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!