Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a tizenéves korosztály a vonzóbb, vagy a harminc eleji korosztályú nők?
Figyelt kérdés
2019. aug. 29. 22:56
11/23 anonim válasza:
Engem is a tinik vonzanak...30+ F
12/23 anonim válasza:
45+-os Férfiként nyilván nem a tizenévesek! De nem tagadom, 22-25-től felfelé bármit el tudnék képzelni. Akár lazát, akár komolyat is! Harmincasokkal szintén! ;-)
48Ffi
13/23 anonim válasza:
Mindkét korosztálynak vannak előnyei és hátrámyai! Nem tudnék rá határozott választ adni!
14/23 anonim válasza:
Egy Férfi nem kezd 10x éves kislányokkal és nem csak azért mert büntetik. Korosztályfüggő is, egy 16 éves fiúnak nyilvánvalóan bejönnek a 15 éves lányok is.
Egyébként meg nem a kortól függ, egy "jó karban lévő" 30-as simán felveszi a versenyt a 20 évesekkel is.
16/23 anonim válasza:
30 körüliek. Csodásak a nemi életben.
17/23 anonim válasza:
Tinik azért, mert a saját korosztályuknál nincs esélyük és jobban tudják hülyíteni ôket.
18/23 anonim válasza:
Engem a 18-25 éves korosztály vonz, de efelett is vannak jóképű és sármos férfiak, csak velük már nagynak érezném a különbséget.
18/L
19/23 anonim válasza:
17-es a saját korosztály már nincs topon azért, mindeki tudja hogy nök 14-23 éves korig vannak a csúcson szépség és test tekintetében :D
20/23 anonim válasza:
Nekem mindig a saját korosztályom tetszett, onnan is volt barátnőm.
Most meg mindegyik, akinek lyuk van a lába között, 18-tól felfelé.
40F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!