Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a társadalmi megítélés?
Miért van,hogy a lábfétist betegségnek,aberrációnak tartják a nők,de a BDSM-et,amiben van hajtépés,pofozás,leköpés,alázás az teljesen elfogadott,jó is alkalmazni az Ő véleményük szerint.
Én lábfétises fiú vagyok,és semmi önbizalmam nincs szexualítás terén,annyiszor hallok erről a fétisről itt rosszat.
Ugye? Csak ti fogtok menni.
Én nem!
Elsősorban megjegyezném, hogy sokan a BDSM-et is elég aberráltnak találják, attól hogy itt összegyűlnek néha írni róla azt ne vetítsd ki a többségi társadalomra.
Van jó pár elborult lábfétises, aki zaklatja ezzel a nőket, emiatt rossz a PR-otok. Másrészt meg ha itt nők kampányolnak BDSM mellett, akkor nyilván nekik az fétisük. A lábfétis viszont jóval ritkább, és túlnyomó többségben férfiakat érint. Tehát a BDSM-et együtt élik meg egy hasonló fétisű férfival, míg a lábfétis külön nem izgat sok nőt, max. elviseli a párjáért.
A BDSM során is figyelni kell a partnerre, sőt sokkal jobban mint a "normál" sex során - ebben tökéletesen igazad van.
Azért "van" ez mert ezt akarod bebeszélni magadnak, de nincs így. Az enyhe lábfétist még a BDSM-met elutasító, úgymond "normál" szexet kedvelők is kedvelhetik, mert szimpatikus nekik ha a partnerüknek a lábuk IS tetszik. Az intenzívebb lábfétis már más kategória, keress hozzá domináns női partnert, dominát akinek ez is szerepel a "repertoárjában".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!