Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyanok akik valamelyik családtagjukkal szexelnênek? Ez betegség lenne?
Tesóm és az uncsitesóm pár évig összejártak szexelgetni meg stb. Tutira tudom,mert uncsitesóm meg velem dumálta meg mindig,így közös titok volt.
Úgyhogy létezik ilyen is.
De nem egyenes ági.
És már házasodhatsz is vele
Mikor még otthon laktam, a közvetlen szomszédunk rossz állapotú házát vette meg egy elég putris cigány család. 4 gyerekük volt, 2 fiu, 2 lány, mind tizen évesek, 12-18 között. Hát basszus, azok most komolyan, de szexeltek egymással. Onnan tudom, h láttam, mivel szinte egész évben tárva-nyitva volt az udvarra néző ablakuk. Volt h mind a 4-en, de volt h csak 2-en. Olyan is volt, h az udvar sarkában cumizta le a kislány a fiú tesóját. Hátborzongató volt, de volt benne vmi izgalmas, ami miatt sokat leskelődtem az udvarból.
A lányok elég felnőttesen néztek ki egyébként meztelen, vagyis korukhoz képest nagyon fejlettek voltak már.
1 évig laktak ott, aztán elköltöztek, de amúgy semmi probléma nem volt velük.
#25 "Az unokatesó mégis mitől lenne vérrokon?? Idióta -.-"
Mondjuk azért, mert közös nagyszüleik vannak...? - Idióta :D
En masodunokatesonmal szexeltem mar 16 evesen egy buli utan.
Gumival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!