Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha veszélyes a nemi életem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha veszélyes a nemi életem, milyen szűrésekre érdemes elmenni?

Figyelt kérdés

Igazából nagyon tetszik valaki, és össze szeretnék jönni vele, csak belementem egy két hülyeségbe régebben.

Mi az amit le kellene ellenőrizni?

(eddig ami megvolt Hepa B,C, Szifilisz, HIV)

Gondolom vannak még olyanok amik nem ilyen élet halál kérdésűek, de azért nem jó ha vannak (pl. HPV az az egy amit név szerint tudok)

27 F

2019. aug. 13. 18:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A hpv fontos a méhnyakrák miatt is ,azt mindenképp nézesd meg .nem is drága . Jó hogy erre is figyelsz és elmész előtte ilyenekre :)
2019. aug. 13. 18:51
 2/8 A kérdező kommentje:
a HPV vel olyan gondom van, hogy a bőrgyógyász nem látta indokoltnak megnézetni, szóval nem tudom ezzel merre induljak el.
2019. aug. 13. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy normál szűrésre, több mindenre szűrnek.
2019. aug. 13. 19:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Normál szűrésre kinél lehet elmenni?
2019. aug. 13. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Chlamidya, Gonorrhea, Micoplasma, Ureaplasma. Ezek azok, amik sunyin megbújnak, nőknek is akár. A fenti 4 csomagban van, bőr-nemibeteg gondozóban lehet kérni, de fizetős (5 éve 4000 volt)

Ezen kívül ott a HPV , ami 25000/testtáj

2019. aug. 13. 20:20
 6/8 A kérdező kommentje:

nekem ilyet nem csinálnak

itt Békéscsabán

nem hinném, hogy kamuznának

a hepatitist is egy másik helyen kellett csináltatnom

2019. aug. 13. 20:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha fizetsz érte szerintem mindent megcsinálnak ... Mondd azt hogy barátnődnél szemölcs van és meg szeretnéd nézni ...máris itt van az indok rá akkor ha nagyon muszáj
2019. aug. 13. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Majd a háziorvosod megmondja hova menjél pontosan.
2019. aug. 13. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!