Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/23 anonim válasza:
Számitt a meret valamelyes. Legyen 14 18 között. Felette alatt lehetnek gondok. Ha erekcio gond van az masteszta.
12/23 anonim válasza:
Igen. Az egyik haveromnak 19-20 centi van és imádják a csajok. Már vagy 20 nővel volt de senkinek nem volt túl nagy. Ja és a nők szeretnek dicsekedni,hogy barátjuknak nagy van.
13/23 anonim válasza:
Igen, a Csicsolina is megmondta. Jó a lónak, jó a lónak, jó nagy puculója van.
14/23 Liz* válasza:
Volt már dolgom 18-19centivel és mindegy egyes alkalommal, minden egyes pozícióban fájt, annyira nyomta a méhszájamat. Nem is maradtam vele együtt sokáig. A mostani páromnak 16cm körül van és ez nekem tökéletesen elég, de még így is van, hogy néha nyom. A nők anatómiailag képtelenek befogadni egy 20 pluszos méretet, úgy hogy ne legyen fájdalmas. Úgyhogy nem a nagy szerszám az igazi.:)
15/23 anonim válasza:
Az egyik azt mondja hogy h anatómiailag nem megy be, a masik hogy 25től az igazi. 😂😂😂
16-20ig tökéletes számomra. És én elhiszem hogy vannak nők akinek a kissebb kellemesebb. Ettől függetlenül én szeretem ha inkàbb nagy 🤷
16/23 K.L.Kiss válasza:
Itt mindenki a hosszúságra van kihegyezve, pedig a lényeg egy elfogadható hosszúság mellett a vastagság. Az nem mindegy. Nagyon nem mindegy.
19/23 anonim válasza:
Nagy törődés és önzetlenség az igazi. Nagy faroktól senki nem lesz jó szerető.
20/23 anonim válasza:
A nagy szerszám tud fájdalmat okozni, kellemetlen is lehet.
Nekem 15cm és 4cm vastag és eddig sosem volt probléma vele, az összes partneremnek tetszett. Inkább az a fontos, hogy tudod-e használni. Meg amúgy nem a farokba szeretnek bele a lányok, hanem a csávóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!