Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vágyom az igazi szexre de hogyan?
Figyelt kérdés
37 éves vagyok és szeretném végre élvezni a szexet2019. aug. 10. 00:47
1/7 anonim válasza:
Meg jo h tudjuk a nemed, az eddigi tapasztalataid, meg h szamodra mi a fontos a szexben. De amugy nem hagytal ki semmit.
2/7 anonim válasza:
Miert nem elvezed?Szexualpszichologusnal voltal mar esetleg?
3/7 A kérdező kommentje:
Azért mert 17 éve vagyok együtt a párommal és nem tudon élvezni a mérete miatt kicsi, alig érzem!
Vam 3 gyerekünk is de eddig nem éreztem ennyire hiányát talán a korom miadt!!
2019. aug. 10. 00:58
4/7 anonim válasza:
Na,ez mar megint egy peniszmeregetos provokacio kerdes.Nem jo az idozites,reggel kellett volna kitenni.
6/7 anonim válasza:
Játékszerek, péniszköppeny, intimtorna?
Vagy félrekefélnél?
7/7 anonim válasza:
Inkább ez a korral jön. Valaki más kéne neked, vagy több más. Ismerem az érzést. Semmi köze a párod méretéhez. Meguntad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!