Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen lányok?
Figyelt kérdés
Van olyn budapesti lány akinek még nem volt semmi féle kapcsolata, és ezért bele menne szexkapcsolatba? Ha igen, jobban szeretnétek komoly kapcsolatot? És miért mennétek bele?
18f
2019. aug. 27. 01:41
11/11 A kérdező kommentje:
9-es én csak próbálom megérteni a dolgot, mert mostanába is beszéltem egy lánnyal aki kapcsolatba van 15 (!) éves és szexkapcsolatba is benne lenne.. És ez engem valahogy kiütött.. és azon gondolkodtam hogy lehet a lányok is elkeseredettek mint én, és csak szánalomból gondolnak ilyenre hogy szexkapcsolat mert másképp egy ölelést sem kapnának ahogy én se, és ha benne is lennék én tuti egy normál kapcsolatot akarnék faragni belőle... És hát ja, nem értem mi vesz rá egy lányt hogy tényleg random emberrel veszítse el, vagy olyannal akivel max 1-2 hónapot van.. Tény hogy szexkapcsolat ellenes voltam végig, ezt le is írtam 1-2 embernek már, de nem tagadom ha ilyen lány írna rám biztos lebeszélném és inkább ismerkednék vele/rábeszélném hogy ne random emberrel csinálni, legalábbis megpróbálnám :D Az én hülye segítőkész fejem... bezzeg én senkitől nem kaptam vissza, na mindegy.. :)
2019. aug. 27. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!