Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen lányok?
Figyelt kérdés
Van olyn budapesti lány akinek még nem volt semmi féle kapcsolata, és ezért bele menne szexkapcsolatba? Ha igen, jobban szeretnétek komoly kapcsolatot? És miért mennétek bele?
Úgy értem, mi venne rá titeket arra hogy szexkapcsolatba veszítsétek el? Mostanába azon gondolkodtam a helyzetem a magányom és más emberek hatására hogy talán benne lennék, bár eleve még nem gondoltam ilyen. És szeritem a szüzesség fontos dolog, mégis van aki szexkapcsolatot keres 15(!!!) évesen.. Ha van ilyen lán vajon lehetne belőle komoly kapcsolat is? O_o
2019. aug. 27. 01:44
2/11 A kérdező kommentje:
Remélem semmi rosszat nem írtam ami miatt törölni kéne :)
Lehetőleg a lényegre is válaszoljatok majd
2019. aug. 27. 01:54
3/11 anonim válasza:
Nekem nem volt semmiféle kapcsolatom. De nem mennék bele szexkapcsokatba. Ha nem ia komoly kapcsolat, de vmi ahoz hasonló.
2019. aug. 27. 01:55
4/11 A kérdező kommentje:
Én is igy vagyok vele, köszi a választ :) Bár én igazából a leg jobban a komoly felé hajlok. Csak hát nem ismerkedik velem senki so..
2019. aug. 27. 01:57
5/11 anonim válasza:
Volt már ilyen, de nem vagyok pesti.
2019. aug. 27. 02:06
6/11 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy volt már ilyen? Talán így vesztetted el vagy ilyesmire gondoltál csak? kezdek rápörögni a témára, meg akarom érteni ezt a gondolkodást, eddig én max full komoly kapcsolatot akartam csak, de már kezd annyi csalódás érni hogy talán benne lennék.. De asszem' abból is komolyat akarnék kihozni :'D
2019. aug. 27. 02:10
7/11 anonim válasza:
Nekem eddig csak egy kapcsolatom volt kb. Két hónapig, de lebuktam, hogy más fiúkkal talizok, ismizek
2019. aug. 27. 03:58
8/11 A kérdező kommentje:
És akkor miért akartál kapcsolatot ha közbe neked más is kell? miért nem elég nektek egy aki biztosan szeret?
igaz hogy én nem vagyok olyan macsó fiu akire mindenki vágyik, de az biztos hogy az életemnél is jobban tudnék szeretni valakit, de tudom hogy a legtöbb lánynak ez nem lenne elég. Segítsetek megérteni hogy miért jó az ha csak kefél össze vissza az ember ilyen fiatalon máris elcseszi az életét, és nem tud megmaradni egy szerető ember mellett? Persze én is voltam már egy lánnyal, tehát a szüzességet én is buktam, de ha belemennék szexkapcsolatba és utána lenne aki szeret, azt hiszem eléggé szégyellném magam... Pedig bakker én vagyok a 18 éves tini srác, pont én nem értem, vicces mi?
2019. aug. 27. 04:03
9/11 anonim válasza:
Elég vicces, igen. Amúgy a kérdésre a válasz NEM. Ilyen lányok tuti nincsenek. Akinek még nem volt semmi kapcsolata, az nem dugópajtit akar elsőre, hanem szerelmet. Amúgy miért is? Te nem szexkapcsolatot akarsz, ez átjön... Akkor?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!