Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem szeretik a lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a lányok, ha teljesen csendben vagyok szex közben?

Figyelt kérdés
Azt mondják jó vagyok, de furcsának találják, hogy nem nyögök, nem beszélek, nem sóhajtozok...Ez miért van?

2019. aug. 26. 21:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Az együttlét meg kéne rendítsen, de már a testi érzetek is olyan erősek kellene legyenek, hogy azt csöndben nem lehet kibírni.

Nem érzel semmit?...

2019. aug. 27. 01:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is kérdeztem a páromtól hogy miért jó neki halkan miért fogja vissza magát stb . Ő is kussban van kb végig .azt mondta nem fogja vissza ,neki nem jön hang és kész . Nem fog nyögni ha nem jön magától ... Mára már megszoktam ,csak fura volt először ,mert azt hittem vagy nem jó neki vagy nem engedi el magát teljesen vagy nem tudom ...
2019. szept. 15. 19:30
 13/13 K.L.Kiss ***** válasza:
Mert a visszajelzés nagyon fontos a kapcsolatban. Ha néma vagy közben, nem tudható, hogy egyáltalán élvezed-e, vagy unod az egészet. Nem feltétlenül nyögdécselni kell. Megmondhatod közben, hogy milyen izgató a teste, hogy milyen csodás érzés a forró, szűk puncijában lenni, stb. stb. A lényeg, hogy visszajelzés kell!!! Szenvedély kell!!! Némán olyan mint egy személytelen dugó gép. Hát??? Ezért.
2019. szept. 15. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!